مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر:
تابناک- مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: با توجه به اجرای ماده 110 قانون کار جمهوری اسلامی ایران و به منظور گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تامین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز مراکز کاراموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی در همه صنایع استان ایجاد می شود.
کد خبر: ۹۶۴۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷ 18 May 2021

به گزارش خبرگزاری تابناک از بوشهر،عبدالمجید دوراهکی در نشست با مدیران کل صنعت،معدن و تجارت و تعاون کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر ،اظهار داشت: موضوع آموزش شاغلین و توانمندسازی نیروی کار یکی از برنامه های شاخص سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سال جاری است و برای ایجاد 1400 مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی در کل کشور برنامه ریزی شده است.

وی با بیان اینکه رویکرد آموزش‌های مهارتی تقاضا محوری است،افزود: تنها با مشارکت، می‌توان نیاز واقعی واحدهای تولیدی را تأمین کرد زیرا شناسایی و ذائقه واحدهای تولیدی در جهت جذب به آموزش و قرار دادن آن در سبد تولیدی‌ها می‌تواند اثرگذار باشد.

دوراهکی به راه اندازی23 مرکز جوار کارگاهی در سال جاری در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: آموزش در این مراکز بیشتر در کارگاه‌های عملی و خط‌های تولید انجام می‌شود و نیروها در روند تخصصی شغل مربوطه آموزش می‌بینند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با بیان اینکه مجوز ‌مراکز آموزش جوار کارگاهی در کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی که بیش از 50 نیرو داشته باشند داده می‌شود، بیان داشت: صنایع بیشترین حجم اشتغال استان را دارند و باید زمینه ارتقای دانش و مهارت شاغلین در این صنایع با همکاری و تعامل صنعت با آموزش فنی و حرفه‌ای محیا شود.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان بوشهر هم مهارت آموزی شاغلین در صنعت را گامی مهم در جهت ارتقاء بهره وری در تولید دانست و افزود: توانمندسازی نیروی شاغل در صنایع همیشه مورد توجه صاحبان صنایع بوده و لازم است آموزش‌های مهارتی به‌طور جدی در بخش صنعت به‌منظور ارتقای آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و گسترش آموزش‌های مدیریتی و مهارتی موردنیاز صنایع توسعه یابد.

سید حسین حسینی به نقش راه اندازی مراکز مهارتی جوار کارگاهی در صنایع در راستای ارتقاء دانش و مهارت نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: صنایع با راه اندازی مرکز آموزش فنی و حرفه ای جوار و یا بین کارگاهی می توان از مزایا و تسهیلات تبصره 2 ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده بهره مند شد.

وی با بیان اینکه اداره کل صنعت ،معدن و تجارت آماده هر نوع همکاری در جهت راه اندازی مراکز مهارتی جواره کارگاهی در صنایع استان بوشهر است،بیان داشت: پیشرفت سریع علمی، ظهور محصولات نوین فکری و تکنولوژی روز با سرمایه گذاری مهارتی است که می توان به دستاوردهای مدرن امروزی رسیده و فرصت های ورود تکنولوژی نوین را برای صنایع محیا سازد.
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر هم توسعه همه جانبه استان بوشهر را در گرو توسعه و توجه ویژه به آموزش‌های مهارتی دانست و افزود: توجه به آموزش‌های مهارتی و توسعه بیش از پیش این آموزش‌ها در این استان زمینه ساز تربیت نیروی متخصص و کارآمد و در نتیجه افزایش کیفیت تولید و بهره‌وری و دستیابی به جهش اقتصادی می‌شود.

مصدق کشاورزی افزود: ظرفیت خوبی برای توسعه و ترویج آموزش‌های مهارتی در صنایع استان بوشهر وجود دارد که باید از این ظرفیت‌ها در جهت توانمند سازی مهارتی نیروهای شاغل در این صنایع استفاده کرد.

وی تاکید کرد: اهمیت نیاز صنعت به منابع انسانی توانمند و دارای تجربه فنی، مهارتی و حرفه‌ای تا جایی است که به اعتقاد کارشناسان، کارکنان توانمند و ماهر سرمایه‌های ارزشمند برای واحدهای صنعتی کوچک به شمار می‌رود و واحدهای تولیدی کوچک را از خطر تعطیلی و نیمه‌فعالی بازمی‌دارد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار