به گزارش تابناک به نقل از تسنیم،بحسن احمدی اظهار داشت: 10 هزار تن گوشت قرمز و بیش از 30درصد پروتئین استان کرمانشاه توسط جامعه عشایری تأمین میشود.
مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه افزود: جامعه عشایری استان کرمانشاه یک میلیون و 500هزار رأس دام در اختیار دارند که از این لحاظ در رتبه 4 کشوری قرار دارند.
احمدی خاطرنشان کرد: 14 ایل عشایر استان کرمانشاه دوره ییلاقی خود را در مناطق سردسیر آغاز کرده و به مرور در مناطق ییلاقی مستقر خواهند شد.
وی با بیان اینکه عشایر در طول تاریخ همواره در حفظ و تأمین امنیت مرزها و دفاع از کشور نقش مهم و قابل توجهی داشتهاند، عنوان کرد: این خانوادهها با آداب و رسوم کهن و فرهنگ غنی ایلی و عشیرهای و با وجود محدودیتهای موجود و عدم برخورداری از امکانات مناسب بهداشتی، آموزشی و خدمات رفاهی و با کمترین بار مالی برای کشور به تولید ادامه دادهاند.
مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه افزود: 24 هزار و 500 تن شیر، 1630 تن الیاف دامی، 600 تن روغن حیوانی و بیش از 21 هزار و 900 قطعه انواع صنایع دستی از تولیدات عشایر استان کرمانشاه است.
احمدی با اشاره به اینکه عشایر کرمانشاه بالغ بر یک میلیون و 500 هزار واحد دامی معادل 30درصد از کل دام استان و هفت درصد از دام عشایر کشور را در اختیار دارند، افزود: استان کرمانشاه از نظر از تعداد دام در اختیار عشایر در رتبه چهارم کشوری قرار دارد.
مدیر کل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: جامعه عشایری با جمعیتی بیش از 14 هزار خانوار در قالب 14 ایل به نامهای کلهر، سنجابی، کرند، گوران، ثلاث باباجانی، جاف، جمهور، ترکاشوند، زوله، زنگنه، بانزرده، پایروند، بالاوند، زردلان و طایفه مستقل عثمانوند زندگی میکنند.