با انجام طرح پژوهشی دانشگاه آزاد بجنورد؛
ماندگاری آبنبات بجنورد افزایش مییابد
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد از افزایش ماندگاری آبنبات (شکر پنیر) در استان خبر داد.
محمد ضمیریان در گفت و گو با خبرنگار تابناک خراسان شمالی اظهارکرد: طی طرح پژوهشی که این دانشگاه برای شرکت شهرکهای صنعتی انجام میدهد ماندگاری آبنبات در فضای باز افزایش می یابد.
وی ادامه داد: در قالب این طرح ماندگاری آبنبات از یک هفته به بالای 25 روز ارتقاء مییابد که به لحاظ تغییرات پزشکی مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
ضمیریان افزود: هم اکنون این طرح در حال پیگیری به منظور اجراء، عرضه و تجاری سازی است که علاقمندان این حوزه مایل به راه اندازی کارگاهی در شهرک صنعتی به منظور تولید آبنباتی با این ویژگی هستند.
وی خاطرنشان کرد: راه اندازی گلخانه هیدروپونیک یک هکتاری در مزرعه این دانشگاه نیز در دستور کار قرار دارد و هم اکنون در حال ارائه طرح توجیه اقتصادی آن هستیم.