مدیر کل استاندارد کرمانشاه با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از انجام بازرسیهای فنی و ادواری و همچنین نمونهبرداری از فرآورده قارچ خوراکی پرورشی این واحد تولیدی و در جهت ترغیب سایر واحدهای تحت پوشش مشمول به تولید کالا با معیارهای استاندارد به واحد فوق اجازه داده شد در صورت تداوم انطباق با استانداردهای ملی به مدت سه سال از علامت استاندارد بر روی کالای خود استفاده کند.
مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه افزود: استاندارد ملی ایران به شماره 16597 ویژگیها و روشهای آزمون فرآورده قارچ خوراکی بسته بندی شده را مشخص کرده و از سوی اداره کل استاندارد استان برای هر تولیدکننده که بتواند این فرآورده را مطابق با ویژگیهای استاندارد فوقالذکر تولید نماید، پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر خواهد شد.
نیازی در ادامه با اشاره به اهمیت غذایی قارچ خوراکی گفت: قارچ یکی از سالمترین مواد غذایی است که میتواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به چربی خون و دیابت جای گیرد زیرا که فاقد چربی و کلسترول بوده و همچنین مقدار کمی هیدراتکربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار لذا مصرف آن میتواند جایگزین مناسبی برای غذاهای پر کالری باشد.
مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه در پایان با تاکید بر اینکه حمایت از تولیدکنندگان داخلی نیروی محرکه اقتصاد کشور است تصریح کرد: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال، تولید و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی یکی از اولویتهای اداره کل استاندارد استان کرمانشاه بوده که در همین راستا و در جهت ایجاد اشتغال پایدار در واحدهای تولیدی و خدماتی استان در سال جاری 27 پروانه کاربرد علامت استاندارد در این اداره کل صادر و همچنین 55 پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده های واحدهای تولیدی و خدماتی استان نیز تمدید شده است