200 ميليارد اراضی منابع طبيعی در محمودآباد رها شد

گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از تخريب ساخت و سازهای غيرمجاز ساختمان‌های مسکونی در زمين‌های منابع طبيعی به ارزش 200 ميليارد ريال در بخش سرخرود اين شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۳۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱ 11 December 2025
 
200 ميليارد اراضی منابع طبيعی در محمودآباد رها شد
 
به گزارش خبرنگار تابناک در مازندران، «سيد جعفر افضلی» فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد در تشريح اين خبر گفت: قلع و قمع و ساخت و سازهای غير مجاز در بخش سرخرود شهرستان محمودآباد که به صورت غيرمجاز در قالب واحدهای مسکونی و ... انجام شده بوده با حکم قضائی تخريب شدند.
 
افضلی افزود: اين 11 مورد تخريب‌ها طی حکم‌های قضائی تبصره 2 ماده 10 قانون تغيير کاربری اراضی تخريب ديوارکشی، ساختمان‌های مسکونی، با حضور دستگاه‌های متولی از جمله اداره جهاد کشاورزی و با حضور مقتدرانه ماموران انتظامی اقدام و مقدار 11 مورد زمين آزاد‌سازی صورت پذيرفت.
 
وی به شهروندان توصيه کرد: به جهت جلوگيری از تضييع حقوق و زيان‌های مالی قبل از هرگونه اقدام عمرانی نسبت به استعلام اصالت و کاربری ملک از ادارات مربوطه اقدام و پس از دريافت مجوزهای قانونی نسبت به ساخت و ساز اقدام نمايند.
 
انتهای پیام/
آخرین اخبار