تر حلوا خوراکی بسیار مفیدی است که خوردن آن در ماه مبارک رمضان توصیه می شود.
کد خبر: ۹۶۱۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۵ 05 May 2021

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: مجید امتیازی متخصص طب سنتی گفت:‌ تر حلوا از خوراکی‌هایی است که در همه روز‌های سال و ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود.

او افزود: موادی که در تهیه تر حلوا استفاده می‌شود شامل آرد گندم، روغن مانند روغن زیتون و روغن‌های حیوانی گاو و گوسفند، خلال بادام، پسته و فندق است.

امتیازی بیان کرد: تر حلوا ارزش غذایی بالایی دارد و خوراکی مناسبی برای کودکان است.

 

متخصص طب سنتی گفت: مزاج تر حلوا گرم و مرطوب است و مقوی بدن است، همچنین در افرادی که لاغر هستند سبب چاقی می‌شود.

امتیازی گفت: تر حلوا برای جنین خانم‌های باردار مفید است، اما باید در ادویه‌ای که برای تهیه آن استفاده می‌شود، دقت شود و در مادران شیرده سبب افزایش کیفیت و حجم شیر می‌شود.

او تصریح کرد: تر حلوا برای افرادی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند نیز مفید است.

 

برچسب ها: ترحلوا ، ماه رمضان
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار