ترحلوا نوعی حلوا است که در آن بجای آرد گندم از آرد برنج استفاده می‌شود.
کد خبر: ۹۶۲۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳ 09 May 2021

تابناک فارس به نقل از راه دانا:ترحلوا معمولاً با شکر، گلاب، زعفران و آرد برنج،نشاسته ،شیر و هل سابیده تهیه شده و در پایان ممکن است با دارچین تزیین شود. ترحلوای شیرازی از انواع معروف ترحلوا است. ترحلوا شیرازی از آن دسته حلواهای نرم و لطیف خوشمزه مجلسی است و همانطور که از نامش اصالتی شیرازی دارد که هم به صورت ساده و هم دو رنگ و البته به صورت قالبی یا ساده سرو می‌شود. در استان فارس ترحلوا یک وعده اصلی بر سر سفره افطار در ماه مبارک رمضان است.

 

برچسب ها: ترحلوا ، دسر ، افطار ، شیرازی ها
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار