به گزارش «
تابناک یزد»، مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت گفت: در بررسیهای اخیر مشخص شده
برخی از سوسیس و کالباسهای موجود در بازار از بافتهای غیرمجاز مثل تاج
خروس و پوست مرغ تهیه شدهاند.
حسین رستگار
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت در رابطه با آلوده شدن و
لانهگزینی حشرات در فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس، گفت: هر
فرآورده غذایی که به مدت یک هفته بیرون از یخچال نگهداری شود خراب شدن آن
طبیعی است و مواردی وجود داشته که سوسیس و کالباس در شرایط خوبی نگهداری
نشده و محلی برای لانهگزینی حشرات شده است.
رستگار افزود: بنابراین
شرایط نگهداری فرآوردههای گوشتی مهم است اینکه کجا نگهداری میشوند و
شرایط تولید محصول چگونه بوده است. بنابراین توصیهای که به مردم داریم این
است که از برندهای معتبر استفاده کنند.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع
وزارت بهداشت تصریح کرد: همچنین مواردی وجود داشته که سوسیس و کالباسهای
موجود در بازار قیمت بسیار ارزانی داشته و کیلویی 3 تا 4 هزار تومان به
فروش میرسیده اما مواد درون آن ناسالم بوده است.
وی گفت: اغلب در این فرآوردههای نامرغوب از بافتهای غیرمجاز مثل پوست و تاج خروس استفاده شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، رستگار
افزود: متأسفانه مردم به دلیل قیمت پایین این فرآوردهها آن را خریداری
میکنند در حالی که باید فرآوردههایی خریداری شود که آرم و نشان سازمان
غذا و دارو و پروانه تولید و ساخت داشته باشند.