3 سم کشنده داخل سفره ایرانی‌هاست!؟

کد خبر: ۱۲۸۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷ 14 November 2015

به گزارش تابناک یزد،سوسن پارسا متخصص تغذیه در خصوص استفاده بیش از حد نمک در غذاها گفت: در تمام دنیا نمک، شکر و هروئین شناخته شده است و همه دنیا در حال کاهش مصرف نمک در غذاها هستند.


وی افزود: استفاده بیش از حد نمک خون را غلیظ می‌کند و فشارخون را بالا می‌برد که موجب سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود. بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین سدیم و پتاسیم می‌شود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود می‌آورد.

پارسا در ادامه خاطرنشان کرد: بدن یک انسان سالم در روز بیش از 3 گرم نمک لازم ندارد و در نتیجه احتیاجی به نمک اضافه پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی اینکه در تمام دنیا به کودکان قبل از 2 سالگی نمک نمی‌دهند این است که به طعم شوری عادت نکنند.

پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر بیان کرد: نمک موجود در پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و حتی در هنگام مصرف هم بشویند از بین نمی‌روند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک به اضافه می‌کنیم.

وی افزود: در مواد غذایی طبیعی و نپخته نمک وجود دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست، حتی نمکدان‌ها بر روی میزهای رستوران‌های دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک در غذاها را حذف کنیم.
باشگاه خبرنگاران جوان
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار