معاون وزیر ورزش تاکید کرد:

احیای اماکن ورزشی اهواز ضروری است/ ورزشگاه غدیر سه ماه دیگر آماده بهره‌برداری می‌شود

گروه استان‌ها - معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان با اشاره به لزوم احیای زیرساخت‌های ورزشی اهواز گفت: با وجود امکانات ارزشمند در این شهر، نگهداری و مدیریت مناسب اماکن ورزشی نیازمند توجه و برنامه‌ریزی جدی است. وی همچنین از بهره‌برداری دوباره ورزشگاه غدیر در سه ماه آینده خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۱۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹ 19 November 2025

احیای اماکن ورزشی اهواز ضروری است / ورزشگاه غدیر سه ماه دیگر آماده بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خوزستان، «سیدمناف هاشمی» معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان، ۲۸ آبان‌ماه در حاشیه بازدید از مجموعه ۱۶ هکتاری اهواز اظهار کرد: از دو مجموعه بزرگ شهید قربانی و غدیر بازدید شد و خوشبختانه زیرساخت‌های خوبی در اهواز وجود دارد، اما لازم است در مدیریت سرمایه‌ها و داشته‌های موجود دقت بیشتری شود.

وی با تأکید بر ضرورت احیای امکانات پیش‌تر احداث شده، افزود: بخش عمده مشکلات استان‌ها در حوزه نیروی انسانی و نگهداری اماکن ورزشی است. دولت معمولاً اعتباری برای نگهداری این اماکن اختصاص نمی‌دهد و بنابراین باید این فضاها یا به هیأت‌های ورزشی واگذار شوند یا از طریق ماده ۲۷ به بخش خصوصی اجاره داده شوند.

معاون وزیر ورزش ادامه داد: به دلیل نبود توجیه اقتصادی، هیأت‌های ورزشی نیز توان کافی برای نگهداری از اماکن در اختیار خود را ندارند. اگر ورزش تعطیل شود آسیب جدی می‌بیند و اگر نیروی انسانی جذب کنیم با محدودیت‌های قانونی روبه‌رو هستیم.

هاشمی تصریح کرد: این مسائل بررسی شده و امیدواریم بتوانیم بخشی از مشکلات را در استان حل کنیم. در گفت‌وگو با مدیرکل ورزش خوزستان به این نتیجه رسیدیم که هیأت‌های ورزشی متولی اماکن باید نیروی نگهبان داشته باشند و از محل درآمدهای موجود و ظرفیت ماده ۲۷ مشکلات را رفع کنیم.

وی با اشاره به ارزش بالای زیرساخت‌های ورزشی اهواز گفت: اگر بخواهیم امروز مجموعه‌هایی مانند غدیر را احداث کنیم، با کمتر از چند هزار میلیارد تومان امکان‌پذیر نیست و نگهداری آن‌ها نیز بسیار دشوار است. خوزستان استانی پهناور و مستعد ورزش با جوانان توانمند است و امیدواریم با حمایت دولت و وزارتخانه بخش زیادی از مشکلات برطرف شود.

هاشمی درباره آخرین وضعیت ورزشگاه غدیر عنوان کرد: براساس گزارش‌ها این مجموعه در حال نوسازی است و پیش‌بینی می‌شود حدود سه ماه آینده قابل بهره‌برداری باشد. چمن تازه کاشته شده و به موقع آماده می‌شود. نورافکن‌ها، چراغ‌ها و گیت‌های ورودی نیز به صورت نسبی بازسازی شده‌اند، اما تا زمان آمادگی کامل زمین باید خرده‌کاری‌های مربوط به خدمات و رفاه تماشاگران تکمیل شود.

وی همچنین درباره سالن ۴۵۰۰ نفری گفت: این پروژه مربوط به شرکت توسعه است و با چالش‌هایی از جمله برخی مشکلات قضایی روبه‌رو است. همکاران تخلفات اداری موضوع را بررسی می‌کنند و پس از رفع مشکلات، تصمیمات لازم با هماهنگی شرکت توسعه اتخاذ خواهد شد.

آخرین اخبار