به گزارش تابناک گلستان به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار سعید دادگر ظهر امروز در نماز جمعه گرگان به مناسبت آغاز هفته نیروی نتظامی اظهار کرد: جان برکفان ولايت در مجموعه انتظامی شبانه روز و بدون هيچ چشم داشتی براي دفاع از نظم و امنيت تلاش می کنند و در اين راه تا آخرين نفس ايستاده اند که شهدای گرانقدر پليس گواه اين مطلب هستند.
وی افزود: علی رغم همه هجمه های دشمنان عليه پليس، آنچه که براي کارکنان خدوم انتظامي اهميت دارد رضايتمندی مردم و آرامش و امنيت جامعه است که به لطف الهی در اين راه فرزندان ملت در فراجا موفق بوده اند.
سردار دادگر بیان کرد: امنيت زيربنای همه فعاليت ها بوده و بدون آن هيچ توسعه و پيشرفتی رخ نخواهد داد.
وی با بيان اينکه سازمان هاي مختلفی در تامين امنيت نقش دارند، خاطرنشان کرد: برخي از جرايم و آسيب ها ريشه در مشکلات فرهنگي و اجتماعی دارند لذا اگر ساير دستگاه هاي متولی سهم و نقش خود را بدرستی انجام دهند شاهد کاهش آسيب های اجتماعی خواهيم بود.
سردار دادگر با اشاره به آغاز هفته انتظامی با شعار "پليس هوشمند، مردم قانونمدار" گفت: پليس همواره آماده خدمت رساني به شهروندان قانونمدار بوده و مردم نيز می توانند با همکاري خوب خود موجب ارتقاء امنيت جامعه شوند.