رئیس مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران؛

یک سوم ایرانیان در طول زندگی به بی‌اختیاری ادرار دچار می‌شوند

رئیس مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز پنجشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ در حاشیه کنگره سالانه سرطان‌های دستگاه ادراری اعلام کرد که نزدیک به یک سوم مردم کشور در طول زندگی خود به بی‌اختیاری ادرار دچار می‌شوند.
کد خبر: ۱۱۲۶۱۵۷
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳ 13 September 2023

یک سوم ایرانیان در طول زندگی به بی‌اختیاری ادرار دچار می‌شوند

دکتر محمدرضا نوروزی رئیس پنجمین کنگره سالانه سرطان‌های دستگاه ادراری درباره راه حل بی‌اختیاری ادرار به عنوان یک چالش در کشور گفت: علل مختلفی باعث این موضوع می‌شود علل فیزیولوژیک ناشی از سن یکی از عوامل مهم است چراکه با افزایش سن عضلات انسان ضعیف می‌شود. وی همچنین از زایمان‌های مکرر به عنوان یکی دیگر از عوامل ایجادکننده بی‌اختیاری ادرار نام برد و افزود: برای مدیریت بی‌اختیاری ادرار باید به افراد آموزش دهیم تا افراد زندگی خوبی را سپری کنند.

نوروزی در حاشیه برگزاری این کنگره با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی درباره اهمیت بی‌اختیاری ادرار از طریق همکاری با جامعه پزشکان و ایزی لایف، ضرورت برگزاری این کنگره را برشمرد و گفت: رشته اورولوژی رشته‌ای است که مردم در بیماری‌های آن گرفتار هستند و باید نسبت به اشتراک گذاری دانش میان متخصصان و آگاهی بخشی به بیماران به طرق مختلف اقدام شود. برگزاری این کنگره تخصصی یکی از راه‌های ارتباطی با متخصصان است.

وی افزود: در میان بیماران مرتبط با اورولوژی، نیمی از افراد دارای سرطان‌های دستگاه‌های تناسلی مانند بیضه، مثانه و پروستات هستند و باید این افراد برای درمان اطلاعات به روز داشته باشند که در این راستا کنگره‌های مختلفی برگزار می‌شود تا بیماری‌های دستگاه تناسلی، سرطان و روش‌های درمان جدید را به مردم اطلاع دهیم.

نوروزی ادامه داد: مردم هسته اصلی کار‌های پزشکی هستند در کنار فعالیت‌های علمی، آگاهی دادن به مردم اهمیت دارد به خصوص افرادی که دچار بیماری هستند؛ لذا انجمن حمایت از بیماران سرطان‌های دستگاه‌های تناسلی تاسیس شده است. هدف از فعالیت این انجمن کمک به افرادی است که توانایی پرداخت هزینه‌های درمان را ندارند.

یکی از راه‌هایی که فرد مبتلا به بی‌اختیاری ادرار می‌تواند به کار گیرد و همچنان در جامعه حضور داشته باشد استفاده از پوشینه‌های بهداشتی و با کیفیت است. در حال حاضر تنها ۱۱ درصد از جمعیت مبتلا به این عارضه در کشور از پوشینه‌های بزرگسال استفاده می‌کنند. بدون شک افزایش آگاهی درباره لباس زیر بهداشتی بزرگسالان و از بین بردن شرم استفاده از این محصولات می‌تواند اقبال نسبت به پوشینه‌های بزرگسالان و حضور افراد دچار این عارضه در جامعه را بیشتر کند.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار