فرماندار شهرستان سنندج:

بحران زیرساخت در روستاها و مناطق حاشیه‌ای سنندج جدی است/نیازمند اعتبارات ویژه‌ای برای جبران عقب‌ماندگی‌ها

گروه استان ها _ فرماندار سنندج در دیدار با معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور، از عقب‌ماندگی‌های جدی زیرساختی در مناطق روستایی و حاشیه‌ای این شهرستان خبر داد و خواستار تخصیص اعتبارات ویژه برای رفع مشکلات آب، فاضلاب، بهداشت و توسعه فضای آموزشی و ورزشی شد.
کد خبر: ۱۲۰۱۸۷۹
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۸ 10 June 2025

بحران زیرساخت در روستاها و مناطق حاشیه‌ای سنندج جدی است/نیازمند اعتبارات ویژه‌ای برای جبران عقب‌ماندگی‌ها

بحران زیرساخت در روستاها و مناطق حاشیه‌ای سنندج جدی است/نیازمند اعتبارات ویژه‌ای برای جبران عقب‌ماندگی‌ها

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، غریب سجادی، فرماندار شهرستان سنندج، در دیدار با عبدالکریم حسین زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور به بیان مشکلات زیرساختی مناطق روستایی و حاشیه‌ای شهر سنندج پرداخت و گفت: در حوزه مناطق حاشیه‌ای، راه‌های روستایی، سرانه‌های ورزشی و آموزشی، آب و فاضلاب، شهرستان سنندج بعضا از میانگین استانی هم عقب‌تر است. این وضعیت نگران‌کننده است و نیازمند اعتبارات ویژه‌ای برای جبران عقب‌ماندگی‌ها هستیم.

فرماندار همچنین به مشکلات حاد بهداشتی در حاشیه سد آزاد که منبع اصلی تأمین آب شرب سنندج است اشاره کرد و گفت ۵۷ روستا در اطراف سد تصفیه‌خانه فاضلاب ندارند که این موضوع تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان و منابع آب شهر است.

همچنین سجادی به تنش آبی در برخی از روستاها اشاره کرد و گفت: تأمین آب شرب روستایی باید به یک اولویت ملی تبدیل شود.

فرماندار سنندج در پایان خواستار توجه به فضاهای آموزشی، ورزشی، مدرسه‌سازی و فعال‌سازی راه محور گردشگری نزار به پالنگان از محل اعتبارات ملی شد و گفت: با اعتبارات ویژه، اگر درست برنامه‌ریزی شود، می‌توان تحولی بزرگ در روستاهای سنندج ایجاد کرد.

/ص/

برچسب ها: سنندج
آخرین اخبار