معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران

900 تخت بیمارستانی در مازندران نیمه‌کاره است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت:900 تخت بیمارستانی نیمه کاره در مازندران وجود دارد و ساخت بیمارستان‌های بهشهر، قائم شهر و تنکابن تا پایان امسال به پایان خواهد رسید.
کد خبر: ۲۱۶۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۸ 21 April 2016

به گزارش تابناک مازندران، علیرضا مردانشاهی در جمع خبرنگاران گفت: 50 درصد تخت‌های بیمارستانی مازندران فرسوده‌اند و در حالی که متوسط تخت‌های بیمارستانی در دنیا سه تا هشت تخت به ازای هر هزار نفر است که در ایران این رقم 1.3 تخت است.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود در مدت پنج سال آینده 100 درصد تخت‌های بیمارستانی افزایش یابد، افزود: در سند چشم‌انداز برنامه ششم توسعه، شمار تخت‌های بیمارستانی باید به 2.6 تخت به ازای هزار نفر برسد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: 900 تخت بیمارستانی نیمه کاره در مازندران وجود دارد و ساخت بیمارستان‌های بهشهر، قائم شهر و تنکابن تا پایان امسال به پایان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه بیمارستان 320 تختخوابی ساری تنها 35درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در حال حاضر احداث اورژانس بیمارستان قلب فاطمة الزهرا (س)، تکمیل اورژانس‌های بیمارستان‌های بوعلی و شهید زارع می تواند به مطالبات مردم ساری پاسخ دهد.

مردانشاهی با اشاره به اینکه توسعه اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) در دستور کار قرار گرفته، اظهار کرد: ساخت 19 پروژه تخت‌های ویژه با مساحت 4700 مترمربع، 14 کلینیک برای ارایه خدمات سرپایی ارزان قیمت با مساحت 14 هزارمترمربع، توسعه و احداث اورژانس، هشت پروژه بلوک‌های زایمان و پنج پروژه بیماران صعب العلاج نیز در دست اجراست.

وی از کمبود تخت‌های ویژه «آی. سی. یو» خبر داد و افزود: در سال جاری 80 تخت ویژه «آی. سی. یو» به تخت‌های موجود اضافه شد و شمار تخت‌های ویژه به 450 عدد تخت افزایش یافت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه بیمارستان‌های تهران مجهزتر از مازندران است، گفت: 99 درصد خدمات تشخیصی و درمانی در مازندران قابل انجام است ولی تا استانداردهای
بین المللی فاصله داریم.

وی درباره قصور پزشکی عنوان کرد: قصور پزشکی یک فاجعه بوده، ولی اجتناب ناپذیر است و در همه دنیا امکان حادث شدن آن وجود دارد، ولی قصور پزشکی در مازندران در حد نرمال دنیا است.

مردانشاهی مهم‌ترین مشکل دانشگاه علوم پزشکی مازندران را تأمین نشدن اعتبار از طریق سازمان‌های بیمه گر دانست و گفت: طبق اسناد ارایه شده، 250 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گر طلب داریم.

وی با بیان اینکه مطالبات از سازمان بیمه‌گر موجب اشکال در فرآیند خدمت به مردم می‌شود، ادامه داد: اگر سازمان‌های بیمه گر مشکلات اعتباری را حل نکنند، آسیبهای ناخواسته‌ای برای مردم و نظام سلامت ایجاد خواهد شد.

مردانشاهی پوشش فراگیر و دسترسی عادلانه به مراقبت‌های با کیفیت از برنامه‌های دانشگاه دانست و اظهار کرد: توزیع عادلانه پزشک، امکانات و تجهیزات را در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر بکارگیری پزشکان تمام وقت که با تعرفه دولتی و به صورت شبانه روزی خدمات ارایه می‌دهند از 74 پزشک به 291 پزشک افزایش یافته است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار