منصور امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت متوسط برداشت پیاز در هر هکتار ۵۵ تن است که پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۱۶ هزار و ۶۰۰ تن پیاز جمع آوری و روانه بازار‌های شهرستان و استان‌های دیگر شود.
کد خبر: ۹۷۶۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵ 06 July 2021

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: منصور امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: پیاز در این منطقه در پاییز و زمستان کشت و برداشت آن از اول تیرماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه دارد.
وی افزود: متوسط برداشت پیاز در هر هکتار ۵۵ تن است که پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۱۶ هزار و ۶۰۰ تن پیاز جمع آوری و روانه بازار‌های شهرستان و استان‌های دیگر شود.
امیریان اضافه کرد: پیاز کشت شده در شهرستان بیضا شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز است و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: شرایط مناسب آب وهوایی در این شهرستان، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و آبیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از دلایل تولید پیاز با کیفیت در شهرستان بیضا است.

برچسب ها: برداشت ، پیاز ، بیضا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار