مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء بیان کرد: متوسط برداشت پیاز در هر هکتار ۵۵ تن است که پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۱۶ هزار و ۶۰۰ تن پیاز جمع آوری و روانه بازار‌های شهرستان و استان‌های دیگر شود.
کد خبر: ۹۷۵۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳ 03 July 2021

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: منصور امیریان گفت: پیاز در این منطقه در دو تاریخ پاییز و زمستان (اسفند) کشت و برداشت آن از اول تیرماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه دارد.

او بیان کرد: متوسط برداشت پیاز در هر هکتار ۵۵ تن است که پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۱۶ هزار و ۶۰۰ تن پیاز جمع آوری و روانه بازار‌های شهرستان و استان‌های دیگر شود.

امیریان افزود: پیاز کشت شده در شهرستان شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز می‌باشد و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام می‌شود.

شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان بیضاء، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و آبیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.

برچسب ها: برداشت ، پیاز ، بیضا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار