یک کارشناس تغذیه مصری گفت: هنگامی که نان را داغ می‌کنید، گاز‌های سمی مانند متان تولید می‌شود .
کد خبر: ۹۶۴۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۷ 18 May 2021

بلایی که نان داغ شده روی گاز بر سرتان می آورد

 

 

به گزارش تابناک سمنان بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان مقدار بیشتری خریداری کرده و آن را در فریزر قرار می‌دهیم و بعدا آن را روی گاز و ماکروویو داغ کرده و مصرف می‌کنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد.

یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی که نان را داغ می‌کنید، گاز‌های سمی مانند متان تولید می‌شود که این هم به دلیل آن است که مواد نشاسته‌ای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاسته‌ای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل می‌شوند که می‌تواند سبب سرطان شود؛ همچنانکه رنگ نان نیز تغییر می‌کند.

او در ادامه بیان کرد: این کار همچنین می‌تواند گاز «گوگرد دی اکسید» تولید کند که بر سیستم گوارش ما اثر می‌گذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه شود.

این پزشک همچنین در خصوص گرم کردن نان در مایکروویو گفت آن را در معرض اشعه‌های مضری قرار می‌دهد که می‌تواند سبب سرطان شود.

لطفا مارا در شبکه های اجتماعی یاری کنید:

اینستاگرام تابناک سمنان
Email: semnantabnak@gmail.com
منبع: yjc

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار