کد خبر: ۹۶۰۰۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۷ 28 April 2021
شیائومی می 11 لایت

 

به گزارش تابناک سمنان شیائومی اولین شرکتی است که از یک سنسور دوربین ۱۰۰ مگاپیکسلی روی گوشی‌های هوشمند خود استفاده است. این سنسور ساخت شرکت سامسونگ و از نوع ایزوسل (ISOCELLL) است. حالا سامسونگ قصد دارد که اولین سنسور دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی را معرفی کند و شیائومی بار دیگر اولین شرکتی خواهد بود که از این سنسور روی گوشی‌های خود استفاده خواهد کرد.

این اطلاعات را وب‌سایت Digital Chat Station لو داده است؛ هرچند که هیچ اشاره‌ای به زمان این اتفاق نشده است. افشاگر مطرح دیگری به نام Ice Universe هم در همین رابطه گفته است که سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ دارای پیکسل‌های ۰.۶۴ میکرومتری خواهد بود که کوچکترین پیکسل‌های موجود در بین سنسورهای دوربین هستند.

پیش از این، گزارش‌هایی وجود داشت مبنی بر اینکه سنسور جدید سامسونگ دارای فرمت اپتیکال ۱/۱.۳۷ اینچ خواهد بود و سایزی تقریبا هم‌اندازه سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی موجود (۱/۱.۳۳ اینچ، ۰.۸ میکرومتر) خواهد داشت.

این گزارش‌ها، بخشی از اطلاعات لورفته درباره پرچمدار ZTE Axon 30 بودند که ادعا کرده بودند این گوشی اولین هندست مجهز به این سنسور خواهد بود. اما حالا مشخص شده است که این موضوع صحت ندارد.

افشاگری جدید همچنین ادعا کرده است که سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ از ترکیب پیکسلی ۴ در ۱ با خروجی ۵۰ مگاپیکسل و سایز موثر پیکسلی ۱.۲۸ میکرومتر پشتیبانی خواهد کرد. البته در این گزارش به ترکیب پیکسلی ۱۶ در ۱ هم اشاره شده است؛ اما احتمال آن بسیار اندک است.

سنسورهای ۱۰۸ مگاپیکسلی موجود، دارای زوم دیجیتال ۲ یا ۳ برابر هستند. به نظر می‌رسد که زوم سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی بیشتر از این مقدار خواهد بود و ممکن است پایانی بر ماژول‌های زوم میان‌رده باشد. این سنسور به‌لحاظ فنی رزولوشن کافی برای ضبط ویدئوهای ۱۶K خواهد داشت، هرچند که در حال‌حاضر چیپستی که بتواند چنین رزولوشنی را پردازش کند وجود ندارد. هم‌اکنون، قدرتمندترین چیپست‌ها به‌سختی قادر به پردازش ویدئوهای ۸K با نرخ فریم ۶۰ فریم در ثانیه هستند.

سنسورهای با رزولوشن بالا مجبور هستند که از پیکسل‌های کوچک‌تر استفاده کنند، در غیر اینصورت از نظر ابعادی بسیار بزرگ خواهند شد که این موضوع به معنای ماژول دوربین ضخیم‌تر برای گوشی خواهد بود. از طرفی، با طراحی‌های پیشرفته‌تر سنسور، فناوری ترکیب پیکسلی و پردازش‌های بهبودیافته می‌توان ضعف‌های پیکسل‌های کوچک‌تر را جبران کرد.

لطفا مارا در شبکه های اجتماعی یاری کنید:

اینستاگرام تابناک سمنان
Email: semnantabnak@gmail.com
منبع: تکفارس

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار