بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از واحد‌های تولید مواد غذایی تحت پوشش این دانشگاه بازرسی و روند تولیدات این واحد‌ها را ارزیابی کردند.
کد خبر: ۷۹۲۲۵۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴ 28 October 2019

به گزارش تابناک سمنان: سولماز میرزامحمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در بازرسی از واحد‌های تولید مواد غذایی مواد اولیه، فرمولاسیون ها، میزان چربی و قند فرآورده‌های غذایی و الصاق نشانگر رنگی بر روی مواد غذایی ارزیابی می‌شود.

به گفته میرزامحمدی، تمامی محصولات تولیدی در کارخانه‌های مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دارای نشانگر‌های رنگی هستند.

۵۸ کارخانه تولید کننده مواد غذایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در شهرستان‌های شاهرود و میامی فعالیت می‌کنند که تاکنون ۴۰۰ پروانه بهداشتی و ساخت و تولید و بهره بردای برای محصولات این واحد‌های تولیدی صادر شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار