ابراهیم شکیبا در گفتگو با تابناک:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت :مقایسه شاخص‌های مرگ کودکان زیر ۵ سال در سال‌های قبل و بعد انقلاب که نشان دهنده روند توسعه می‌باشد در سال ۱۳۵۷، ۱۰۴ در صدهزار تولد زنده بود در حالی که در ابتدای سال ۱۳۹۷ این شاخص به ۱۶.۷۷ کاهش یافته است.
کد خبر: ۶۹۸۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۵ 03 January 2019

ابراهیم شکیبا در گفتگو با خبرنگار تابناک افزود:میزان مرگ و میر مادران باردار قبل از انقلاب ۹۰ مرگ در صدهزار بود که خوشبختانه بعد از انقلاب اسلامی به ۱۴.۵۱ در صدهزار رسیده است، همچنین مرگ و میر نوزادان نیز که تا سال ۵۷، ۷۶مرگ در هزار تولد زنده بود به ۱۰.۱۳مرگ در هزار رسیده که یکی از افتخارات حوزه سلامت است.

وی خاطر نشان کرد: تعداد پزشکان فعال حوزه بهداشت ۴۰ نفر تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود که اکثریت از کشور‌های هند، بنگلادش بودند، اما هم اکنون ۳۰۵ پزشک که همه ایرانی هستند در نظام شبکه بهداشت مشغول به فعالیت می‌باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت:تا قبل از انقلاب در استان ۶۱ مرکز خدمات جامع سلامت وجود داشت و هیچ پایگاه سلامت شهری وجود نداشت در حالیکه در سال ۹۷ تعداد ۱۳۴ مرکز جامع سلامت و ۷۰ پایگاه سلامت در استان وجود دارد.

 شکیبا تصریح کرد:در قبل از انقلاب اسلامی ۹۰ بهورز در ۵۵ خانه بهداشت مشغول به خدمت بودند، اما اکنون ۱۱۳۳ بهورز در ۶۴۷ خانه بهداشت به روستاییان عزیز خدمات بهداشتی ارائه می‌دهند.

وی اشاره نیز به تعداد دندانپزشکان قبل از انقلاب نمود و ابراز داشت:تعداد دندانپزشکان قبل از انقلاب به تعداد انگشتان دست هم نمی‌رسید، اما اکنون ۱۴۰ دندانپزشک و بهداشتکار دهان و دندان در ۸۰ مرکز شهری و روستایی مشغول به ارائه خدمت هستند که توانستند در دو سال اخیر بیش از ۴۰۰ هزار دانش آموز را فیشورسیلانت و فلوراید تراپی کنند.

 

 

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار