شهردار صدرا با اشاره به برخی از کمبودهایی که در سطح شهر وجود دارد، گفت: بحران های بزرگی شهر صدرا را تهدید می کند.
کد خبر: ۵۲۸۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲ 22 November 2017
تابناک فارس به نقل از مهر:عباس ملک زاده  گفت: من به مسئولین استانی و وزارت کشور اعلام می کنم و هشدار می دهم که بحران های بزرگی شهر صدرا را تهدید می کند که اگر مسئولین برای رفع آنها و جلوگیری از هرگونه حادثه ای اقدامی نکنند در آینده  باید هزینه های سنگینی برای جبران آن پرداخت شود و سلامت و جان شهروندان به خطر خواهد افتاد.

وی گفت: یکی از عمده ترین مشکلات در شهر صدرا کمبود تجهیزات ایمنی و آتش نشانی خصوصا نردبان های بلند ۵۶ متری هستیم و در حالی که ما روزانه شاهد ساخت ساختمان های بلندمرتبه در شهر صدرا هستیم اما آیا تاکنون به این فکر کرده ایم که اگر حاثه ای همچون پلاسکو در یکی از این برج ها و ساختمان بلند مرتبه رخ دهد چگونه می بایست به آنها خدمت رسانی کنیم و جان مردمی که در طبقات بالای ساختمان ها گرفتار شده اند را نجات دهیم، یکی از نیاز های مهم شهر صدرا و کمبود های آتش نشانی این شهر نبود نردبان ۵۶ متری هیدرولیکی است که می بایست حتما در این شهر وجود داشته باشد تا در صورت وجود خسارت و آتش سوزی در طبقات بالا بتواند به آنها امداد رسانی کند.

 شهردار صدرا خاطر نشان : همان‌طور که استانداردهای جهانی مشخص کرده است، باید به ازای هر ۵۰ هزار نفر جمعیت شهری یک ایستگاه آتش‌نشانی ایجاد شده باشد، ولی این تنها شاخص نیست. وسعت شهر و مساحت آن نیز عامل دیگری است که تعیین‌کننده تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی یک شهر است. هریک از این ایستگاه‌ها خود باید کیفیتی از لحاظ تعداد نیرو، تعداد خودرو و تجهیزات و مولفه‌هایی از این نظر دارا باشد که در شهر صدرا با دارابودن جمعیت بیش از ۱۲۰ هزار نفر ، تنها دارای یک ایستگاه آتش نشانی استاندارد است که تجهیزات آن هم تا حدودی مستحلک شده و نیاز به بازسازی و نوسازی در آتش نشانی صدرا ضروری است..

ملک زاده بیان کرد: ساخت و ساز مدتی است به عامل رونق‌بخش شهرهایمان تبدیل شده است؛ اما آن روز که شوراهای شهر مجوز فروش تراکم به شهرداری‌ها را دادند، هیچ‌کس به این فکر نبود که وقتی شهر در ارتفاع توسعه یابد باید به مولفه‌های شهری که در ارتفاع ساخته شده هم توجه شود. یکی از این مولفه‌ها تأمین ایمنی و توجه به امدادرسانی به سوانح در ساختمان‌های بلندمرتبه است.

وی گفت: اگر از اواخر دهه ۷۰ که بلندمرتبه‌سازی به جان شهرهای کشور افتاد، تجهیز آتش‌نشانی‌ها هم در دستور کار قرار می‌گرفت، امروز با معضلی به نام «نردبان» مواجه نمی‌شدیم. وقتی می‌خواهیم ساختمانی بسازیم هم به فکر امنیت و ایمنی آن نیستیم و هنگام خرید خانه هم به تنها چیزی که فکر نمی‌کنیم همین مولفه‌ها است. آشپزخانه اوپن و گچ‌بری معمولا خیلی مهم‌تر از آن است که خانه تاییدیه ایمنی از آتش‌نشانی دارد یا نه. اگر می‌رویم در یک برج خانه می‌خریم به این فکر نمی‌کنیم که آیا آن محله و ایستگاه آتش‌نشانی‌اش از پس حوادثی که در آن برج روی دهد برمی‌آیند یا نه؟ اصلا آن برج طبقه امن دارد؟ طبقه امن مربوط به ساختمان‌های بالای ۱۵ طبقه است که باید حتما یک طبقه خالی داشته باشند تا در صورت وقوع حادثه در طبقات ۱۵ به بالاتر امدادگران بتوانند ساکنان را به آن منتقل کنند.

در شهر صدرا هم کنون صدها برج و مجتمع های بلند مرتبه ساخته شده و یا در حال ساخت است که نیاز آتش نشانی به تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته را دو چندان  می کند و با بودجه های محدودی که شهرداری در اختیار دارد ، این توان را ندارد که برای آتش نشانان خود تجهیزات خریداری نماید، به طوری که آتش نشانان صدرا حتی لباس های ضد حریق مناسبی هم در حال حاضر ندارند و این باعث شده ما شرمنده همکاران فداکارمان شویم.

 شهردار صدرا با اشاره به اینکه نبود راه های دسترسی متعدد به شهر صدرا یکی دیگر از بحران های این شهر است گفت: اگر در صدرا حادثه ای طبیعی و یا غیر طبیعی رخ دهد مردم برای خروج از محدوده خطر به سمت راه های خروجی هجوم خواهند برد و برخی هم برای کمک به حادثه دیدگان برای ورود به شهر سریعا اقدام خواهند کرد که این موضوع برای شهر صدرا که تنها یک راه مناسب دسترسی دارد بسیار فاجعه بار و بحرانی خواهد بود که مسئولان استان و وزارت کشور می بایست توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند تا در آینده بتوان از خسارت های حوادث ناگوار پیشگیری کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار