مديركل دفتر امور روستايي و شوراهاي استانداري اعلام كرد: دور پنجم فعاليت شورهاي اسلامي شهر و روستا برابر با اعلام رسمي وزارت كشور از اول شهريور ماه آغاز مي گردد.
کد خبر: ۴۷۸۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹ 14 August 2017
به گزارش  خبرگزرای تابناک به نقل ازروابط عمومي و امور بين الملل استانداري؛ امير خسرواني افزود: در راستاي اجراي مطلوب تشريفات اداري مربوط، شيوه نامه نحوه استقرار و شروع بكار شوراها تهيه شده است كه جهت اجرا به فرمانداري ها و بخشداري ها ابلاغ خواهد شد كه اميد است بخشداران با هدف تبيين جايگاه سازماني و اجتماعي اين نهاد در روستاهاي استان با اتخاذ تدابير، برنامه ريزي و هماهنگي لازم نسبت به انجام دقيق و به موقع اين فرايند اقدام نمايند.

مديركل دفتر امور روستايي و شوراهاي استانداري با اشاره به نقش مهم شوراي روستا در نظارت و برنامه ريزي هاي اجرايي در نواحي روستايي، گفت: از  دو هزار و 597  روستاي داراي سكنه استان، هزار و 609  روستا داراي شوراي اسلامي مستقل هستند كه از اين تعداد هزار و 592 روستا داراي شوراي سه نفره و 17 روستا داراي شوراي پنج نفره مي باشند و 988 روستا زير نظر شوراي بخش امور مختلف آنها هدايت خواهد شد.

خسرواني اضافه كرد: تعداد اعضاي شوراي اسلامي روستاهاي استان؛ 4 هزار و 861 نفر مي باشد كه از اين تعداد؛ 3 هزار و 11  نفر جديد و 1850 نفر سابقه فعاليت در اين تشكل مردمي و خدمت رسان را دارند.

وي تاكيد كرد:  مديريت توسعه روستايي استان به منظور آشنايي اعضاي شوراهاي اسلامي روستاهاي استان با وظايف؛ مسئوليت ها، قوانين، نظام اجرايي و ساير مباحث مرتبط با اختيارات اين نهاد،  در آينده نزديك دوره هاي آموزشي تخصصي متعددي در مقياس شهرستاني يا بخشي برگزار خواهد كرد.

اين مدير حوزه روستايي استان با تاكيد بر ارتقاء پايگاه تشكيلاتي شوراها، عنوان كرد: ارتقاء جايگاه سازماني و اجتماعي نهاد شوراها از راهبردهاي اصلي مديريت توسعه روستايي استان است كه مستلزم تبيين شخصيت واقعي اين سرمايه اجتماعي مردمي از سوي مديران، سياست گذاران و رسانه ها مي باشد.

وي تصريح كرد: انتخاب دهيار از مهمترين و خطير ترين رسالت شوراهاي روستايي است كه انتظار مي رود اعضاي اين تشكل با سعه صدر ابتدا با مطالعه و تحقيق اقدام به ابقاي دهياران
موفق و مجرب نمايند و در صورت تشخيص به تغيير مديريت دهياري، بر اساس اصل شايسته سالاري و به دور از مناسبات و سلايق شخصي و تعصبات قومي و قبيله اين پروسه مهم را انجام دهند تا با تعامل سازنده سه عنصر اصلي در جامعه روستايي يعني مردم،  شورا و دهياري، در چهار سال آتي شاهد تحول عظيمي در تحقق چشم اندازهاي توسعه روستايي در اين ديار باشیم. 

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار