تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶08 April 2016
کشف
آش رشته یخ زده، جوجه فاسد و شیشلیک پارسال در رستورانهای اطراف تهران.
کارشناس بهداشت محیط که گشت مشترک تعزیرات را همراهی میکند در این ارتباط
اظهار کرد: ظروف غذا در این واحد، بهداشتی و مناسب نیست ضمن اینکه آش تهیه
شده نیز یخ زده و بیش از 24 ساعت از تهیه آن میگذرد. تمامی گوشت و
فرآوردههای دامی باید دارای فاکتور معتبر باشند تا مبدأ و تاریخ گوشت مشخص
باشد. کارشناس بهداشت محیط که گشت مشترک تعزیرات را همراهی میکند در این
ارتباط اظهار کرد: ظروف غذا در این واحد، بهداشتی و مناسب نیست ضمن اینکه
آش تهیه شده نیز یخ زده و بیش از 24 ساعت از تهیه آن میگذرد. تمامی گوشت و
فرآوردههای دامی باید دارای فاکتور معتبر باشند تا مبدأ و تاریخ گوشت
مشخص باشد. وی توضیح داد: کارشناس بهداشت همواره در مراجعات مستمر خود به
واحدهای عرضه مواد غذایی گوشزد میکنند که فریز کردن غذای پخته شده اشکال
دارد و نباید انجام شود. کارشناس دامپزشکی نیز اظهار کرد: بال مرغ تازه را
نباید منجمد کنند و بالهای این واحد بوی فساد می دهد و قوام لازم را ندارد
بنابراین باید از چرخه مصرف خارج شود. جالب اینکه آشپز این واحد متخلف نیز
در خصوص فریز و گرم کردن مجدد آنها گفت: غذایی که میماند را اگر فریز
نکنیم خراب می شود بنابراین فریز میکنیم و موقع مصرف دوباره گرم میکنیم.
بر اساس این گزارش، تیم گشت تعزیرات در ادامه به یک واحد صنفی دیگر برخورد
کردند که شیشلیکهای یخ زده مربوط به اسفند سال قبل را به مشتریان عرضه
میکرد. سایت عصرایران این خبر را منتشر کرده است.