تابناک بوشهر: خسرو عمرانی با اشاره به اینکه طرح ارتقا کیفیت محصولات کشاورزی استان بوشهر با هدف ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی اجرا شده است، اظهار داشت: اجرای این طرح که همه مراحل تولید را در بر میگیرد در هر مرحله ضمن رعایت استانداردهای لازم در تولید محصول سالم برنامهریزی میشود.
وی با بیان اینکه طرح ارتقاء کیفیت محصولات در باغهای نخیلات، مزارع گوجه فرنگی، خربزه و هندوانه اجرا میشود گفت: در اجرای این طرح با تولید محصول سالم که سلامت مصرف کننده را تضمین میکند کمترین مخاطرات زیست محیطی به همراه دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه طرح یاد شده با اعتبار 1.5 میلیارد ریال اجرا شده بیان کرد: اجرای این طرح شامل نظارت، آموزش و تامین تجهیزات کنترل غیر شیمیایی و بیولوژیک در سطح 100 هکتار در مزارع گوجه فرنگی سه شهرستان دیر، دشتی و دشتستان است.
عمرانی افزود: دراجرای طرح ارتقا کیفیت محصولات کشاورزی استان بوشهر تمامی توصیههای فنی از قبیل مدیریت کاشت، تغذیه، آبیاری، کنترل آفات و بیماریها با تاکید بر کنترلهای غیر شیمیایی و کنترل در قالب نظارتهای مستمر و یک بسته آموزشی به کشاورزان ارائه میشود.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح تجهیزات کنترل غیر شیمیایی و بیولوژیک در اختیار کشاورزان قرار گرفته است بیان کرد: در اجرای این طرح تمامی فعالیتهای مزرعه توسط کارشناس نظارت میشود و پس از نمونهبرداری از مزارع تحت نظارت به شرکتهای ذیصلاح برای آزمایشهای لازم ارسال میشود.
عمرانی خاطرنشان کرد: در طرح ارتقا کیفیت محصولات کشاورزی استان بوشهر دانشگاه علوم پزشکی به عنوان ناظر طرح بر روی فرایند تولید در مراحل مختلف نظارت میکند و فعالیتهای نمونه برداری، آنالیز نمونهها و تجزیه و تحلیل نهایی را طبق ضوابط تعیین شده توسط اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی انجام میشود.