استاندار اصفهان خواستار شد؛
استاندار اصفهان گفت: قیمت گوشت قرمز در اصفهان که هم اکنون بالغ بر ۱۷۵ هزار تومان است باید به ۱۶۰ هزار تومان تقلیل یابد.
کد خبر: ۱۰۳۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۶ 28 March 2022

سید رضا مرتضوی اظهار داشت: نظارت‌ها  نباید تنها محدود به کشتارگاه‌ها شود بلکه در سطح عرضه و فروش باید بیشتر و نرخ گوشت را در استان اصفهان  باید به نفع مصرف‌کننده کاهش داد.

وی با تذکر به افزایش نرخ کالاها در فروشگاه‌های کوثر بیان داشت: نظارت بر روی اقلام موجود کوثر باید بیشتر و از هر گونه افزایش قیمت پیشگیری شود.

استاندار اصفهان همچنین زیرمیزی گرفتن پزشکان را نوعی زورگیری عنوان کرد نه گران‌فروشی و  ادامه داد: نحوه برخورد با پزشکان متخلف باید به گونه ای باشد که شاهد تکرار این دست تخلفات نباشیم.

وی همچنین با بیان اینکه جریمه عدم درج قیمت روی اجناس را باید به اندازه تعداد اجناسی که قیمت ندارد جمع‌بندی و محاسبه کرد، افزود: تنها در این صورت عامل بازدارنده برای ارتکاب جرم خواهد شد.

مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان نیز با رد دو علت گرانی گوشت قرمز در سطح عرضه گفت: قصاب‌های جوان و عدم آگاهی آنها در خرید دام سالم و همچنین در برخی موارد حذف یک تا دو لاشه دام بعلت بیماری در

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار