شهریار مستوفی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد:با توجه به اینکه سبزیجات یکی از سالم ترین و مفیدترین مواد غذایی هستند وافراد هر چقدر سبزیجات بیشتری مصرف کنند، احتمال ابتلای آن ها به انواع بیماری ها از جمله بیماری های قلبی، دیابت نوع 2 و برخی انواع سرطان کاهش می یابد.
وی افزود: کلیه سبزیجات فرآوری شده اعم از سبزیجات منجمد، کنسرو شده باید دارای پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و در شرایط مناسب نگهداری شوندو از خرید سبزیجات بسته بندی شده فاقد مشخصات تولید کننده، مجوز های بهداشتی و آرم سازمان غذا و دارو خودداری شود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه تصریح کرد:مطالعات نشان می دهد که ویروس های کرونا در حالت منجمد بسیارپایدار است اما این ویروس با شستن اصولی کامل سبزیجات و میوهها و ضدعفونی کردن آنها بطور کامل از بین میرود.
مستوفی در پایان تاکید کرد:با پخت کامل سبزیجات و مواد غذایی در دماهای بالاتر از ۷۰ درجه سانتی گراد ویروس از بین می برد.