به گزارش
تابناک یزد، مدیر شیلات و آبزیان استان از افزایش سرانه مصرف ماهی از 5/1 كیلوگرم در سال 1375 به 5/7 كیلوگرم در سال جاری خبر داد.
به گزارش ایسنا «محمدمهدیشطرنجی» در این رابطه گفت: فرهنگسازی و افزایش آگاهی مردم از اهمیت استفاده از گوشت سفید در زندگی روزمره و خواص انكارناپذیر گوشت ماهی در خصوص جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی- عروقی افزایش مصرف ماهی را در استان به دنبال داشته است، به نحوی که افزایش سرانه مصرف از 5/1 كیلوگرم در سال 1375 به 5/7 كیلوگرم در سال 1394 دلیلی بر این مدعاست.
وی گفت: با توجه به اینكه این میزان همچنان از متوسط كشوری پایینتر است، فرهنگسازی در این باره هنوز هم احساس میشود.