به گزارش تابناک قم به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان قم، امیرهوشنگ طیبی نژاد با تاکید بر اینکه در حال حاضر تعداد چهار هزار نفر مستقیم و نزدیک به 10 هزار نفر به صورت غیر مستقیم در استان قم با تولید سوهان در ارتباط هستند، آن را ظرفیتی مهم در پیش روی برنامه ریزان و مسوولان دانست و گفت: بدنبال آن هستیم تا با مشارکت دستگاههای مربوطه و فعالان خوشه سوهان، سوغات قم را بعنوان سوغات کشور در عرصه بین الملل معرفی کنیم.
وی یادآور شد: در همین راستا نخستین جلسه شورای راهبردی خوشه سوهان قم با حضور کارشناسان دستگاههای مربوطه، عامل توسعه خوشه سوهان و فعالان آن به همت معاونت صنایع کوچک این شرکت برگزار شد.
وی از فعال سازی توسعه خوشه سوهان قم به عنوان چهارمین خوشه کسب و کار استان خبرداد و اظهار داشت: پس از موفقیت این شرکت در فعال سازی توسعه خوشه های فرش دستباف، کفش ماشینی و مبلمان، امروز شاهد فعال سازی توسعه خوشه سوهان قم می باشیم.
طیبی نژاد خاطرنشان کرد: خوشه؛ سیستمی اجتماعی، اقتصادی است که توسعه آن در یک منطقه می تواند نشان دهنده وجود مزیت های مرتبط در یک صنعت و تولید خاص در آن منطقه باشد.
وی بیان داشت: در صورتی که بتوان با یک کار مطالعاتی و برنامه ریزی شده موانع موجود فعالان خوشه را مرتفع نمود و فرصت های جدید داخلی و جهانی را در مقابل آن ها قرار داد، می توان با توانمند سازی انتظار توسعه آنها را داشت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم گفت: در همین راستا معتقدیم این مهم به عنوان یک استراتژی نوین مورد توجه این شرکت قرار گرفته و در راه و مسیر مشخص شده برای خوشه های کسب و کار استان قم گام های مهم و کاربردی برداشته است و نتایج اقدامات انجام شده نیز قابل ارزیابی است.