3 ماه مهلت برای تردد شناورها

در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بوشهر مقرر شد مانور نقطه صفر در بنادری که در استان به شبکه رینگی ثابت و سیستم مانیتورینگ اطفای حریق مجهز شده‌اند به منظور بررسی، کنترل و عملکرد تجهیزات برگزار شود.
کد خبر: ۵۶۹۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸ 04 July 2015
تابناک بوشهر: بعد از حادثه آتش سوزی در اسکله شهرستان دیّر و حادثه ماه گذشته اسکله بندر رستمی انتقادات به کمبود امکانات آتش نشانی بر روی اسکله ها بالا گرفت.
هفته گذشته معاون عمرانی استانداری در رابطه با پیشگیری از بروز چنین حوادثی گفته بود:  از این تاریخ (هشت تیر) به بعد همه شناورهای صیادی و تجاری استان بوشهر باید الزاما بیمه شوند و هیچ شناوری بدون بیمه حق تردد در آب‌های این استان را ندارد و یک کمیته متشکل از نمایندگان ادارات کل بنادر و دریانوردی، شیلات، مدیریت بحران و هلال احمر استان، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و فرمانداری هر شهرستان، تشکیل شده، اسکله‌های شهرستان‌ها را از لحاظ ضوابط ایمنی کنترل کرده و گزارشی از وضعیت رعایت ایمنی در اسکله‌ها را ظرف مدت ۲۰ روز آینده برای ارائه در نشست بعدی مدیریت بحران استان، آماده کنند.

در همین خصوص اداره کل مدیریت بحران در نشستی جزییات طرح ممنوعیت تردد شناورهای فاقد بیمه را صادر کرد.
به نقل از اداره کل مدیریت بحران استان بوشهر، نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بوشهر به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و جانشین رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان برگزار و مقرر شد تمام شناورهای صیادی و تجاری فعال در سطح استان بوشهر تا ۳ ماه آینده باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و هیچ شناوری بدون داشتن بیمه نامه اجازه تردد نداشته باشد ضمن اینکه اداره کل بنادر و دریانوردی، شیلات و فرمانداران استان مسئول رسیدگی به این مصوبه شدند.

بر اساس مصوبات این نشست مقرر شد کمیته‌ای متشکل از ادارات کل بنادر و دریانوردی، شیلات، فرمانداری‌های شهرستان‌های ساحلی، جمعیت هلال احمر، شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه بوشهر، آتش نشانی و مدیریت بحران تشکیل و نسبت به کنترل ضوابط ایمنی و آتش‌نشانی و تطبیق ساختار فیزیکی جایگاه‌های عرضه سوخت شناورها با رعایت الزامات قانونی در تمام اسکله‌های سطح استان اقدام کنند.

همچنین مقرر شد تعمیرات شناورها اعم از تجاری و صیادی، سبک، سنگین و تفریحی خارج از محدوده اسکله‌ها و در مکان مشخص با مجوز اداره کل بنادر و دریانوردی و شیلات استان انجام شود.

ادارات کل بنادر و دریانوردی و شیلات استان موظف شدند وضعیت ایمنی هر شناور را بررسی و شناورهایی که رعایت ضوابط ایمنی را نکرده است از صدور مجوز به آنها جلوگیری و به هیچ عنوان مجوز خروج به آنان داده نشود و اداره کل بنادر و دریانوردی گزارش برنامه زمان بندی تمام بنادری که در دستور کار اجرای شبکه رینگی ثابت و سیستم مانیتورینگ اطفای حریق باشد به معاونت امور عمرانی استانداری ارسال کند.

در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بوشهر مقرر شد مانور نقطه صفر در بنادری که در استان به شبکه رینگی ثابت و سیستم مانیتورینگ اطفای حریق مجهز شده‌اند به منظور بررسی، کنترل و عملکرد تجهیزات برگزار شود.

کنترل نکات فنی و ایمنی و همچنین آسیب شناسی در اسکله ها برای اولویت بندی مشکلات و ارائه در جلسه آینده شورای هماهنگی مدیریت بحران، مکانیزم آموزش های ایمنی و اجرای دوره‌های اجباری برای پرسنل اسکله‌ها و مالکین شناورها، لنجداران، ملوانان و خدمه، ساماندهی و ایمنی اسکله‌ها و شناورهای صیادی و تجاری در مراکز شهرستان‌های ساحلی خصوصا شهرهای گناوه و دیلم، استفاده از ظرفیت تریبون های نماز جمله در خصوص گسترش فرهنگ بیمه و ساخت برنامه‌های آموزشی و فرهنگ سازی و نشست با نمایندگان و کارشناسان بیمه، بنادر و دریانوردی، شیلات در راستای سیاست‌های پیشگیری برای جلوگیری از بروز حوادث، از دیگر مصوبات نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بوشهر بود.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار