اعتیاد به فضای مجازی مخرب است

رییس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان ضررهای استفاده بیش از اندازه از فضای مجازی گفت: در آینده ممکن است مصرف مواد مخدر کم شود و نوعی تغییر در اعتیاد به وجود آید ولی وقتی افراد معتاد به فضای مجازی شوند آثار تخریبی آن بیش از مواد مخدر خواهد بود.
کد خبر: ۳۰۷۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۴ 06 October 2016
گودرز صادقی در کارگاه آموزشی تربیت کادر متخصص پیشگیری اولیه از اعتیاد ویژه کارشناسان استان اردبیل افزود: مواد مخدر جسم و روح را تحت تاثیر قرار می دهد اما اعتیاد به فضای مجازی روح و روان را از بین می برد و باید در این زمینه هوشیار بود.
 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه ها می توانند دوره های عملی برای پیشگیری از اعتیاد تدوین و برگزار کنند اظهار کرد: کسی که معتاد می شود هم با اعتیاد و هم با آسیب های اجتماعی آن آشنا است و کسی که آینده ، شغل و معنویت نداشته باشد اقدام به خودکشی می کند و اعتیاد همچنین است یعنی فرد با آشنایی کامل به مصرف مواد مخدر روی می آورد.
 
وی گفت: دانشگاهیان در قبال اعتیاد باید نقش متفاوتی داشته باشند و نظرات کارشناسی خود را به مراکز تصمیم گیر ارائه دهند.
 
او با بیان اینکه سیستم آموزشی در کشور بسیار قدیمی است افزود: در دانشگاه لیسانسی تربیت می کنیم که با جامعه در ارتباط نبوده و زمانی به عنوان کارشناس وارد جامعه می شود که هیچ آشنایی با آن ندارد.
 
وی با بیان اینکه اگر سیستم آموزشی درست باشد دانشجو باید بعد ازپایان سال اول تحصیلی با کارهای مربوط به رشته خود آشنا باشد ادامه داد: در کشور فقط حرف های بزرگ می زنیم و نمی توانیم نیروهای ماهر در دانشگاه تربیت کنیم.
 
صادقی همچنین با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای پیشگیری از اعتیاد افزود: تا زمانی که سیستم آموزشی اصلاح نشود تربیت نیروهای متبحر مداخله گر در اعتیاد از تاثیرگذاری بالایی برخوردار نخواهند بود.
 
به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی ، بهزاد ستاری مدیرکل بهزیستی استان اردبیل نیز در این کارگاه گفت: سیستم آموزشی باید به صورت عملی وارد شده و کارشناسانی تربیت کند که مهارت های لازم را در دانشگاه کسب کنند.
 
وی با بیان اینکه بحث آموزش و تربیت کادر مربیگری پیشگیری از اعتیاد کار ویژه ای است افزود: هر چه نیروهای درگیر کار متخصص تر باشند به همان اندازه تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه هدف خواهند داشت.
 
ستاری اظهار کرد: در آسیب های اجتماعی نباید تنها به صورت تک بعدی نگاه کرد چرا که عوامل مختلف فرهنگی ، اجتماعی ، خانوادگی و محیطی در اعتیاد به هم پیوسته هستند بنابراین باید در این مورد همه ابعاد را در نظر گرفت.
 
او افزود: در بحث پیشگیری از اعتیاد نیازمند تدوین یک مدل هستیم و دانشگاهیان باید با استفاده از علم و تجربه خود اقدام به تدوین مدل عملی در این زمینه کنند.
 
مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل هم گفت: باید فوت و فن پیشگیری از اعتیاد را بدانیم که این مقوله نیازمند مجموعه ای استاندارد است.
 
بهنام بهشتی با اشاره به اینکه باید بر اساس تناسب مخاطب ، جنس و نوع مخاطب در زمینه پیشگیری از اعتیاد برنامه ریزی کرد افزود: انتظار می رود افراد مطالبی که می آموزند را به دیگران انتقال دهند و در این محور نباید محله ، منزل ، مدرسه و مسجد را فراموش کنند.
 
او اظهار کرد: در زمینه پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر روش پلیسی جواب نمی دهد و باید نقش مردم را در این مورد پررنگ کرد.
 
دانشگاه محقق اردبیلی از سال 89 تاکنون هشت دوره در زمینه تربیت کادر متخصص پیشگیری اولیه از اعتیاد برگزار کرده است.
 
کارگاه آموزشی تربیت کادر متخصص پیشگیری اولیه از اعتیاد ویژه کارشناسان استان اردبیل به مدت دو روز و 16 ساعت برگزار می شود.
منبع: ایرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار