به گزارش تابناک یزد،مهدی غیب الهی اظهارکرد: بادمجان
ابرکوه از لحاظ طعم و شیرینی، منحصر بفرد است و یکی از مرغوبترین محصول
تولید شده در سطح کشور است .
غیب الهی ادامه داد: با توجه به شرایط آب و
هوائی و مدیریت و تلاش کشاورزان در زمینه کاشت و داشت و نیز استفاده از
مواد آلی و تغذیه مناسب، این محصول از طعم خاصی برخوردار است.
وی بابیان
اینکه بادمجان برداشت شده این شهرستان روانه بازار مصرف استانهای هم جوار
می شود افزود: متوسط عملکرد این محصول 50 تن و در بعضی مزارع به 60 تن در
هکتار می رسد .
مدیرجهاد کشاورزی ابرکوه بابیان اینکه متاسفانه قیمت
فروش آن برای کشاورزان مقرون به صرفه نیست ، بر ضرورت تاسیس کارخانجات
صنایع تبدیلی و کنسرو سازی در شهرک صنعتی تاکید کرد.
این مسئول خاطرنشان
کرد : باتوجه بحران آبی و افت آبهای زیر زمینی ، از سال آینده آبیاری این
محصول به روش آبیاری تحت فشار یا به عبارتی آبیاری تیب انجام می شود.
بادمجان
سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی ودارای خواص دارویی فراوانی است و به علت
دارا بودن آهن در رفع کم خونی بسیار موثر است و خوردن آن گرفتگی رگ ها را
رفع و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.
همچنین بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی و پوست آن ضد سرطان است.
17 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان ابرکوه به محصولات زراعی وباغی اختصاص دارد .