تابناک بوشهر ـ مهنوش صاحبدل گفت:استان های جنوبی و مرزی کشور از جمله بوشهر، سیستان و بلوچستان و هرمزگان از جمله استان های ناامن غذایی هستند.
وی ادامه داد: در راستای رفع این مشکل جلسات سه ماهه و اقدامات مناسبی در حال انجام است.
وی اظهار کرد: امنیت غذایی به معنای دسترسی اقتصادی به غذای سالم و کافی است به صورتی که ماده غذایی از راه های قابل قبول اجتماعی به دست آمده و نیازهای بدن را تامین، و تمام سلول های بدن سیر شوند.
وی در ادامه به برخی توصیه های غذایی اشاره کرد و گفت: در هر خانه ای باید روغن مایع معمولی و مخصوص سرخ کردنی وجود داشته باشد و توصیه وزارت بهداشت، مصرف روغن مایع گیاهی است.