به زارش تابناک یزد، مرجان السادات آثاری افزود: مصرف زیاد شیرینی برای بدن عوارض منفی زیادی بدنبال دارد.
وی
با بیان اینکه همچنین شیرینی های تر از انواع روغن ها و چربی های جامد
اشباع حاوی اسیدهای چرب است و موجب افزایش چربی خون می شود اظهار کرد:
بنابراین مصرف این شیرینی به ویژه برای بیماران قلبی و عروقی و افرادی که
چربی خون بالا دارند مضر است.
این کارشناس گفت: پسته، بادام، فندق و
تخمه حاوی روغن های غیر اشباع برای سلامت بدن مفید هستند البته باید هنگام
مصرف آن ها به میزان کالری این مواد غذایی توجه کرد.
به گزارش ایرنا، وی توصیه کرد:
افرادی که در معرض چاقی هستند، یا به دیابت، فشارخون و بیماری های قلبی
مبتلا هستند باید با احتیاط بیشتری از این گروه، مصرف کنند.