استاندار اردبیل در دیدار با معاون رئیس‌جمهور:

ایجاد ساختار اداری مستقل برای راه‌آهن اردبیل ضرورت دارد

گروه استان‌ها - استاندار اردبیل گفت: مدیریت و ارائه خدمات مطلوب در حوزه حمل‌ونقل ریلی مستلزم ایجاد و تصویب ساختار اداری مستقل و متناسب برای راه‌آهن اردبیل است.
کد خبر: ۱۲۲۹۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۸ 16 September 2026

ایجاد ساختار اداری مستقل برای راه‌آهن اردبیل ضرورت دارد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «مسعود امامی‌یگانه» استاندار اردبیل روز سه‌شنبه در ادامه پیگیری‌های خود در تهران، طی دیدار با معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: صدور مجوز ساختار اداری و تشکیلات سازمانی راه‌آهن اردبیل، یکی از مسائل مهم زیرساختی استان است.

وی افزود: تحقق این مهم زمینه‌ساز بهره‌وری بیشتر و خدمات‌رسانی شایسته به مردم شریف استان خواهد بود.

استاندار اردبیل تصریح کرد: تامین و توزیع عادلانه نیروی انسانی متخصص، تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در پست‌های اداری و بازنگری در ساختار سازمانی برخی مجموعه‌های استانی ضروری است.

وی خواستار حمایت ویژه سازمان اداری و استخدامی کشور از برنامه‌های تحولی استان و تامین نیروی متخصص در بخش‌های مختلف ساختار اداری و آموزشی شد.

امامی‌یگانه در ادامه این دیدار، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز با قدردانی از پیگیری‌های مدیریت ارشد استان اردبیل، بر نگاه حمایتی این سازمان برای حل چالش‌های اداری استان‌های در حال توسعه تأکید کرد.

«علاءالدین رفیع‌زاده» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اهمیت راهبردی راه‌آهن اردبیل در شبکه حمل‌ونقل کشور گفت: سازمان اداری و استخدامی کشور آماده است تا در چارچوب قوانین، تسهیلات لازم را برای ارتقای بهره‌وری اداری، تامین نیروی انسانی مورد نیاز و اصلاح ساختار تشکیلات اجرایی استان اردبیل فراهم کند.

وی با بیان اینکه این سازمان از برنامه‌های توسعه‌ای استان اردبیل پشتیبانی می‌کند، تاکید کرد: تلاش ما این است که نسبت به بررسی کارشناسی، تسریع در روند قانونی و صدور مجوز تشکیلات و ساختار اداری راه‌آهن اردبیل اقدامات قانونی و اساسی صورت گیرد.

آخرین اخبار