فرماندار شهرستان پردیس تاکید کرد؛

افتتاح ۶۵ پروژه با اعتبار ۹ همت در پردیس همزمان با هفته دولت/ تاکید بر «مردمی شدن» مسئولان + فیلم

گروه استان‌ها - فرماندار پردیس از آمادگی برای افتتاح ۶۵ پروژه عمرانی، اقتصادی و فرهنگی به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان در هفته دولت خبر داد و گفت: فاصله بین مردم و مسئولان را به صفر می‌رسانیم.
کد خبر: ۱۲۲۸۶۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۸ 25 August 2026

افتتاح ۶۵ پروژه با اعتبار ۹ همت در پردیس همزمان با هفته دولت/تاکید بر

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، «رضا طاهر خانی» فرماندار شهرستان پردیس در حاشیه برگزاری میز خدمت مسئولان با مردم در بوستان حافظ فاز ۱۱، با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهدای خدمت، از اقدامات گسترده عمرانی و خدماتی در این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به آغاز هفته دولت، اظهار کرد: با تلاش همکاران در سطح شهرستان، ۶۵ پروژه آماده افتتاح است که در حوزه‌های اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و ورزشی تعریف شده و مهمترین بخش آن، بیش از یکهزار واحد مسکونی برای متقاضیان است که انشالله به بهره‌برداری می‌رسد.

فرماندار پردیس با اعلام خبر خوش برای شهروندان فاز ۹، تصریح کرد: گره تردد شهروندان در فاز ۹ با اتمام تقاطع غیرهمسطح، بالاخره باز شد و این وعده‌ای که به مردم داده بودیم، در هفته دولت محقق خواهد شد. مجموع اعتبار پروژه‌های قابل افتتاح در این هفته بیش از ۹ همت (۹ هزار میلیارد تومان) برآورد شده است که با حضور مسئولان ملی و استانی بهره‌برداری می‌شود.

طاهر خانی در ادامه به رویکرد جدید مدیریتی در شهرستان اشاره کرد و گفت: در آخرین شورای اداری بر این نکته تاکید کردیم که فاصله بین مسئولان و مردم باید روز به روز کوتاه‌تر شود و به صفر برسد. به همین دلیل امروز در یکی از پارک‌های شلوغ فاز ۱۱ حاضر شدیم تا گفتمان بین مردم و مسئولان بدون واسطه انجام شود.

وی با تاکید بر تداوم این روند، افزود: این حرکت فقط مختص هفته دولت نیست؛ ما هر روز ملاقات‌های مردمی را در نقاط مختلف شهرستان بدون واسطه برگزار می‌کنیم تا مطالباتی که پیش‌تر پشت در‌های بسته باقی می‌ماند، مستقیماً به گوش مدیران برسد و برای حل آنها اقدام شود.

فرماندار پردیس در پایان خاطرنشان کرد: با حمایت و مشارکت مردمی، مصمم هستیم مشکلات بر زمین‌مانده را به نتیجه برسانیم و امیدآفرینی در سطح حوزه انتخابیه را با اقدامات عملی و نتایج ملموس برای مردم به نمایش بگذاریم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار