
«محمد سجودی» رئیس منطقه ۳ اداره آب رشت، در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان گیلان، اظهار کرد: از حوالی ساعت ۸ صبح امروز شنبه ۲۲ آذر، گزارش ترکیدگی لوله اصلی آب شُرب در جنب پل زرجوب و ابتدای خیابان کشاورزی به این اداره اعلام شد و بلافاصله تیمهای فنی برای ترمیم به محل اعزام شدند.
وی، تصریح کرد: متأسفانه به دلیل عدم همکاری پلیس راهور رشت برای صدور مجوز مسدودسازی مسیر جهت انجام عملیات حفاری و ترمیم، اجرای کار با تأخیر چندساعته مواجه شد و ناچار شدیم از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ و تنظیم صورتجلسه موضوع را پیگیری کنیم.
رئیس منطقه ۳ اداره آب رشت، ادامه داد: با ورود و همکاری رئیس محترم کلانتری ۱۲ و در نهایت ارتباط با رئیس پلیس راهور استان و صدور دستور از سوی ایشان، عملیات ترمیم آغاز شد و تا لحظه تنظیم این گزارش حوالی ساعت ۱۵ همچنان ادامه دارد.
به گزارش تابناک گیلان، همزمان با این تأخیر، نبود نیروهای راهور در محل حادثه موجب بروز ترافیک شدید در خیابان جوان رشت و سردرگمی شهروندان شد، موضوعی که بار دیگر ضعف هماهنگی میان دستگاههای خدماترسان شهری و مدیریت ترافیک را نمایان کرد.
انتهای پیام/