شورای ائتلاف قبح‌شکنی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل را محکوم کرد

گروه استان‌ها - شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان اردبیل در خصوص اقدام قبح‌شکنانه در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیانیه‌ای صادر کرد.
کد خبر: ۱۲۱۳۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۲ 12 December 2025

شورای ائتلاف قبح‌شکنی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل را محکوم کرد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان اردبیل در خصوص قبح‌شکنی صورت گرفته در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیانیه ای صادر کرد که متن این بیانیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

به استحضار مردم شریف استان اردبیل می‌رسد که اخیراً جریانات سازمان‌یافته و قبح‌شکن با سوءاستفاده از ضرورت‌های ملی ـ از جمله ایجاد نشاط و پویایی اجتماعی ـ اقدام به اجرای برنامه‌های هنجارشکن و تهدیدکننده امنیت اخلاقی و روانی جامعه می کنند که تحریف مسیر برنامه گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی و اقدامات خلاف عفت عمومی در جریان برگزاری این برنامه در شهر دارالارشاد و حسینی اردبیل از جمله مصادیق آن است.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان اردبیل با تأکید بر ضرورت توسعه برنامه‌های بانشاط و مفرح برای خانواده‌ها، کودکان، نوجوانان و جوانان، بر التزام مجریان به رعایت قوانین و ارزش‌های اخلاقی تأکید می‌کند. این شورا اقدام قبح‌شکنانه مذکور و سایر موارد مشابه را محکوم کرده و از دستگاه‌های نظارتی می‌خواهد با شناسایی و برخورد قاطع با این جریانات سازمان‌یافته، مانع تکرار موارد مشابه شوند.

دستگاه‌های فرهنگی استان وظیفه دارند با طراحی و اجرای برنامه‌های نشاط‌بخش، فاخر، پاک و در شأن شهروندان، اقدامات جدی و مؤثری را انجام دهند و مدیریت عالی استان نیز بیش از همه وظیفه پشتیبانی از برنامه های فاخر و نشاط‌آفرین و برخورد موثر با عوامل اقدامات ضد قوانین و ارزش های اخلاقی جامعه را برعهده دارد.»

انتهای پیام/

آخرین اخبار