تابناک گزارش می‌دهد؛

چرا مصوبات ستاد ساماندهی جوانان به نتیجه نمی‌رسد؟/ انتقاد از غیبت مدیران دستگاه‌ها!

گروه استان‌ها - یک روز پس از برگزاری نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان کردستان، تحلیل‌ها نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از چالش‌های این ستاد نه در سطح مصوبات، بلکه در مرحله اجرا و به‌ویژه در «عدم حضور مدیران کل دستگاه‌های عضو» ریشه دارد؛ موضوعی که مدیرکل ورزش و جوانان استان نیز صریحاً آن را عامل اصلی ناکامی‌ها دانسته است.
کد خبر: ۱۲۱۲۴۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۰ 03 December 2025

چرا مصوبات ستاد ساماندهی جوانان به نتیجه نمی‌رسد؟/ هشدار مدیرکل ورزش و جوانان کردستان درباره غیبت مدیران دستگاه‌ها

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، بررسی اظهارات «فرزاد خاکی» مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در نشست روز گذشته ستاد ساماندهی امور جوانان، نشان می‌دهد که مسئله اصلی در حوزه جوانان نه کمبود برنامه‌ریزی، بلکه ضعف جدی در حضور، پیگیری و تعهد دستگاه‌های مسئول است.

خاکی در این نشست که با محوریت ارائه گزارش عملکرد جلسات قبلی، وضعیت تسهیلات اشتغال‌زایی و برنامه‌های حمایتی برگزار شد، صراحتاً اعلام کرد: غیبت مدیران کل ادارات عضو ستاد سبب شده بسیاری از تصمیمات این مجموعه به خروجی ملموس نرسد. این انتقاد، اگرچه تازه نیست، اما انعکاس آن در سطح رسمی بار دیگر نشان می‌دهد که ستاد ساماندهی جوانان—به‌عنوان مرجع تصمیم‌گیری‌های کلان استان—با چالشی ساختاری روبه‌روست.

تحلیل وضعیت موجود نشان می‌دهد که بخش مهمی از مصوبات این ستاد زمانی قابلیت اجرا پیدا می‌کند که دستگاه‌های عضو، به صورت جدی، پیوسته و با مسئولیت‌پذیری در جلسات حضور داشته باشند. غیبت مدیران، نه‌تنها فرایند تصمیم‌سازی را مختل می‌کند، بلکه عملاً امکان پیگیری، هماهنگی و رفع موانع اجرایی را از بین می‌برد.

خاکی همچنین به کمرنگ بودن برگزاری جلسات در سطح شهرستان‌ها اشاره کرد؛ مسئله‌ای که نشان می‌دهد حلقه‌های میانی تصمیم‌گیری نیز فعال نیستند. این در حالی است که چالش‌هایی مانند اشتغال، مهاجرت جوانان، بیکاری و آسیب‌های اجتماعی ماهیتی محلی دارند و حل آن‌ها بدون جلسات منظم در شهرستان‌ها عملاً ناممکن است.

با توجه به شرایط فعلی، این گزارش تأکید می‌کند که اگر قرار باشد ستاد ساماندهی امور جوانان در سال‌های آینده نقشی اثرگذار در سیاست‌گذاری‌های حوزه جوانان ایفا کند، بازگرداندن «انضباط سازمانی» و «حضور مسئولانه مدیران» نخستین و مهم‌ترین گام خواهد بود؛ گامی که بدون آن، حتی بهترین طرح‌ها نیز در مسیر اجرا متوقف خواهند شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار