وزیر فرهنگ در جریان سفر به استان اردبیل مطرح کرد؛

اعتبارات ملی برای تکمیل تالار شهر اردبیل تخصیص می‌یاید/ مجوزهای قانونی، باید اجرایی شود!

گروه استان‌ها - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اعتبارات ملی برای تکمیل پروژه مهم تالار شهر اردبیل تخصیص خواهد یافت.
کد خبر: ۱۲۰۶۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶ 19 September 2025

اعتبارات ملی برای تکمیل تالار شهر اردبیل تخصیص می‌یاید

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، «سیدعباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر امروز خود به استان اردبیل و در نشست مدیران فرهنگی استان اظهار کرد: اعتبارات ملی برای تکمیل پروژه مهم تالار شهر اردبیل تخصیص خواهد یافت.

وی در حضور استاندار اردبیل تاکید کرد: پیشرفت‌هایی در اجرای پروژه تالار شهر صورت گرفته و وزارتخانه نیز در کنار استان خواهد بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه این وزارتخانه با سازمان تأمین اجتماعی برای حل مشکلات بیمه‌ای هنرمندان، افزود: تأمین نیروی انسانی مورد نیاز ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق سازمان امور استخدامی پیگیری می‌شود.

صالحی، اجرای قانون واحد در سراسر کشور را ضروری دانست و تصریح کرد: مجوزهای قانونی صادره از سوی وزارتخانه باید اجرایی شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزیر فرهنگ
آخرین اخبار