مبارزه با فساد بدون مشارکت مردمی ممکن نیست / بسیج حقوقدانان باید مطالبه‌گر و راهبردی باشد

گروه استان ها _ رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور در نشست هیئت اندیشه‌ورز استان کردستان با تأکید بر نقش مهم بسیج و سازمان‌های مردمی در مبارزه با فساد، بر نهادینه‌سازی فرهنگ قانون‌مداری و بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان حقوقی برای سالم‌سازی نظام اداری تأکید کرد.
کد خبر: ۱۲۰۱۷۵۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲ 09 June 2025

مبارزه با فساد بدون مشارکت مردمی ممکن نیست / بسیج حقوقدانان باید مطالبه‌گر و راهبردی باشد

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، رسول بهرامی‌پور رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور شامگاه یکشنبه در نشست هیئت اندیشه‌ورز این سازمان در استان کردستان، بر ضرورت استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردمی و بسیج در مسیر مبارزه با فساد و تحقق عدالت اجتماعی تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از توان نخبگان، نیروهای متخصص و دغدغه‌مند کشور در حوزه حقوقی گفت: با استفاده از این ظرفیت‌ها می‌توان گام‌های مؤثری در راستای سالم‌سازی نظام اداری کشور برداشت.

 رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور افزود: حل چالش‌های گسترده حوزه مقابله با فساد صرفاً از عهده قوه قضائیه یا سازمان بازرسی برنمی‌آید، بلکه نیازمند همکاری و همراهی تمامی دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی کشور است.

بهرامی پور، ظرفیت بسیج حقوقدانان در استان‌ها را نقطه قوتی برای حمایت از دستگاه‌های مرتبط دانست و اظهار کرد: این ظرفیت به‌عنوان یک تشکل مردمی برخاسته از انقلاب اسلامی، می‌تواند در زمینه‌های حقوقی نقش‌آفرینی مؤثر و ویژه‌ای داشته باشد.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فساد همچون اژدهایی هفت‌سر است که حتی اگر شش سر آن نیز قطع شود، باز هم به حرکت خود ادامه می‌دهد»، تأکید کرد: «مبارزه با فساد پیچیده، سخت و نیازمند عزم ملی است.

 رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور خاطرنشان کرد: ضروری است که در برابر منفعت‌طلبی‌ها، تعارض منافع و تخلفات، رویکردی شفاف در پیش گرفته شود و با ایجاد جریان مطالبه‌گری مردمی، مبارزه با رویه‌های فسادزا در دستور کار جدی استان‌ها قرار گیرد.

بهرامی‌پور تصریح کرد: مقابله مؤثر با فساد، موجب ارتقاء رضایت عمومی و تقویت حقوق عامه در جامعه خواهد شد.

وی ادامه داد: نهادینه‌سازی فرهنگ قانون‌مداری یک ضرورت است و سفیران حقوقی انقلاب باید با روحیه‌ای انقلابی، تبیین‌گر مفاهیم حقوقی، مطالبه‌گر شفافیت و حافظ بیت‌المال و حقوق مردم باشند.

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان با اشاره به لزوم دیده شدن عملکرد هیئت‌های اندیشه‌ورز، گفت: تولید فکر و ارائه راهکارهای عملیاتی در حوزه رونق تولید و سایر مسائل اساسی کشور باید از خروجی‌های مشخص این هیئت‌ها باشد تا حق این ساختارهای مردمی ضایع نشود.

بهرام پور همچنین بر تشکیل بازوان اجرایی هیئت‌های اندیشه‌ورز در قالب کمیته‌های تخصصی و مسئله‌محور تأکید کرد و گفت: لازم است هر سال یک یا دو موضوع محوری در دستور کار این هیئت‌ها قرار گرفته و راهکارهای اجرایی دقیق برای آن‌ها تدوین شود تا جامعه از نتایج عملی آن بهره‌مند گردد.

برچسب ها: قوه قضاییه
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار