افزایش مشارکت بانوان کرمانشاهی در پویش اهدای خون

گروه استان‌ها _ مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با اشاره به رشد ۱/۱۹ درصدی بانوان در اهدای خون، گفت: پویش از برف تا شکوفه از نیمه شعبان آغاز و تا پایان ایام نوروز ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۱۱۹۶۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸ 23 February 2025

مریم میرزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، با اشاره به حضور بانوان در اهدای خون ،اظهار داشت: با فرا رسیدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، پویش اهدای خون " از برف تا شکوفه" در استان کرمانشاه از نیمه شعبان (۲۶ بهمن ماه) آغاز و تا عید سعید فطر و پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: هدف از اجرای پویش از برف تا شکوفه، تامین خون مورد نیاز مراکز درمانی در روز‌های پایان سال و تعطیلات نوروز است، با توجه به افزایش تعداد تردد‌ها و سفر‌های نوروزی، اجرای این پویش فرصتی است که با اهدای خون، نیاز استان و مسافرانی که به استان سفر می‌کنند را فراهم نماییم.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه، با بیان اینکه اهدای خون علاوه بر ایجاد حس خوشایندی در اهداکننده فواید بسیاری برای سلامت فرد دارد، تصریح کرد: کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، تنظیم سطح آهن بدن، کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها، سلامت کبد، کاهش غلظت خون و ارتقاء سلامت کلی بدن از جمله فواید اهدای خون است.

میرزاده  گفت: بانوان با رشد ۱/۱۹ درصدی اهدای خون نسبت به مدت مشابه سال گذشته به یاری بیماران نیاز به خون شتافتند و در این امر خداپسندانه حضور چشمگیر داشتند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه در پایان، گفت: با توجه به کمبود خون در فصل سرد سال شاهد حضور همشهریان در این پویش و استقبال جوانان از این طرح باشیم، مرکز انتقال خون در طول ایام هفته از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صیح تا ۱۹شب، پنجشنبه ۸ صبح تا ۱۸غروب و روز جمعه و ایام تعطیل از ساعت ۸:۳۰ صیح تا ۱۳ظهر فعال است.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار