
محمدباقر محمدی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، اظهار داشت: پیرو پیشبینیهای هواشناسی مبنی صدور هشدار سطح نارنجی برای استان کرمانشاه، ۳۶پایگاه (فعالیت ۵ نفر در هرشیفت) امداد نجات تیم عملیاتی امدادو نجات جادهای در محورهای مواصلاتی استان مستقر و در حال آمادهباش هستند.
وی افزود: با توجه به تاثیر چند روزه این سامانه و مخاطرات آن که که با کاهش دمای هوا تا ۱۵ درجه، بارش برف و باران همراه است از همشهریان تقاضامندیم مدیریت مصرف گاز را رعایت و پویش دو درجه دما را مورد توجه قرار دهند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه، تصریح کرد: از همشهریان درخواست داریم که تا حدامکان از تردد در مسیرهای مواصلاتی، مناطق کوهستانی و مسیرهای صعبالعبور جلوگیری کنند، در صورت ضرورت سفر وسیله نقلیه خود را به تجهیزات ایمنی مجهز نمایند و در صورت برزو حادثه با تلفن ۱۱۲ ندای امداد هلالاحمر که به صورت شبانهروزی در اختیار شهروندان است تماس حاصل فرمایند.
محمدی در پایان اضافه کرد: از همشهریان تقاضامندیم با دستگاههای اجرایی و امدادرسان به منظور تسریع در خدمات امدادرسانی همکاری لازم را داشته باشند، جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه نیز در کنار شما با آمادگی کامل و بهرهمندی از تمام امکانات و پرسنل جهت خدماترسانی به موقع و موثر در حال آمادهباش است.
انتهای پیام/