نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه:

این حجم از جنگ رسانه‌ای و ترکیبی از سوی دشمن بی‌سابقه است

گروه استان‌ها_ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: این حجم از جنگ رسانه‌ای و ترکیبی دشمن که به شدت مشغول آن است در طول سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بی‌سابقه بوده است.
کد خبر: ۱۱۹۴۰۶۸
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۴ 10 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک در کرمانشاه حبیب الله غفوری در خطبه‌های نماز جمعه امروز (۲۱ دی ماه)، اظهار کرد: از امیرالمومنین علی (ع) نقل شده است که حضرت فرمودند، اگر عملی با تقوا همراه باشد کوچک نخواهد بود حتی اگر در حد یک سلام کردن، یک تبسم در روی دیگران، روی خوش نشان دادن به دیگران و خوشحال کردن افراد اگر با تقوا همراه باشد عمل کوچکی نیست، عملی که مورد قبول خداوند واقع شود کوچک نیست، کوچکی و بزرگی عمل ملاک نیست، ملاک با تقوا بودن است.

وی افزود: از ۱۳ تا ۱۵ ماه رجب ایام اعتکاف است، اعمال اعتکاف از مستحبات بسیار موثر است به دلیل اینکه ترکیبی از مجموعه عباداتی که به همراه شب زنده داری، سحرخیزی، نماز‌های خاص در این ایام، روزه‌داری، ماندن در مسجد، ذکر و دعا و اعمال‌ام داوود، همه اینها مجموعه‌ای از یک بسته از عبادات بسیار مهم و تاثیرگذار است که می‌تواند منشا تحول روحی در انسان باشد، حتی اگر سه روز بیشتر نباشد، اما به دلیل استمرار حضور در فضای معنوی و مسجد با شرایط خاص، وضو و عبادت طبیعی است که منشأ تحول روحی و بسیار خوبی می‌تواند باشد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: ستاد اعتکاف استان امسال به نسبت گذشته فعالیت بیشتری داشته و حمایت‌های بهتری از سوی مجموعه دستگاه‌های دولتی، استاندار، مجموعه اصناف، ادارات و دستگاه‌ها صورت گرفته و همه پای کار آمدند.

غفوری ادامه داد: بنده از مردم تقاضا دارم در بحث کمک به اعتکاف یک پویش مردمی راه‌اندازی کنند و هر کس به اندازه توانش به حساب ستاد اعتکاف استان مبلغی واریز کند که جز مواردی است انجام این گونه کار‌ها در زندگی ما می‌تواند راهگشا باشد و منشأ معنویات فراوانی شود.

وی همچنین عنوان کرد: تاکید بر اعتکاف نسل نوجوان و جوان است، اعتکاف دانش آموزی که مجموعه آموزش و پرورش و معاونت پرورشی در این قضیه خیلی محکم برنامه‌ریزی و اقدام کردند، مساجد هم آمادگی داشته باشند که اگر متقاضی حضور در اعتکاف بیشتر شد این ظرفیت را داشته باشند که مساجد بیشتری در سطح استان برای برنامه سازنده و ارزشمند اعتکاف آماده کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه بیان کرد: این حجم از جنگ رسانه‌ای و ترکیبی از سوی دشمن که به شدت به این جنگ مشغول است در طول سال‌های بعد از پیروزی انقلاب، از تبلیغات دروغ، مسموم، شایعه و تبلیغاتی که امید جامعه را ناامید کند و جامعه را نگران کند، صورت گرفته، بی‌سابقه بوده است.

غفوری افزود: کسانی که بحث مذاکره با آمریکا را پیش می‌کشند می‌خواهند کشورمان را از طریق مذاکرات که هیچ مشکلی از ما را حل نمی‌کند و در برجام ثابت شد، ما چندین سال در برجام ماندیم و همه تعهدات را عملی کردیم ولی هیچ نتیجه‌ای نداشت اینها می‌خواهند دوباره مذاکره بی‌نتیجه را که فقط زمینه نفوذ شمن، زمینه برای تحمیل خواسته‌های مشروع دشمن را فراهم می‌کند، پیش بکشند.

وی گفت: مذاکرات وسیله‌ای برای ناامید کردن ملت‌های آزاده‌ای است که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند و آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد، امید آنها را تبدیل به ناامیدی می‌کند و مذاکرات را به عنوان ضعف ما در دنیا نشان دهد، مذاکره هیچ ثمری جز دشمنی بیشتر آمریکا برای ما ندارد آمریکا بدعهد و عهد شکن است باج خواه و غیر قابل اعتماد است.

حجت الاسلام غفوری تشریح کرد: مگر این بمب‌ها که بر سر ۵۰ هزار کودک و زن بی‌گناه ریخته می‌شود متعلق به آمریکا نیست، آمریکا می‌خواهد دوباره اهداف پلیدش را که با زور نتوانسته عملی کند می‌خواهد از طریق مذاکره به آن دست پیدا کند.

 نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در پایان گفت: ملت آگاه ما می‌دانند که مذاکره مجدد با آمریکا فقط نقد تحویل دادن و تحویل گرفتن وعده‌های دروغ از آن طرف است مانند برجام، ملت می‌دانند که وارد شدن به مذاکره مجدد چیزی جز ساده‌اندیشی نسبت به آمریکا نیست و فقط نیت شوم آمریکا برای جلوگیری از پیشرفت ملت ما است، مردم می‌داند که ورود به مذاکره مجدد با آمریکا چیزی جز خسارت برای ما ندارد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار