به گزارش تابناک قم، حجتالاسلام والمسلمین سید نورالدین صمدانی با اشاره به موکبهای برپا شده از سوی بقاع متبرکه شاخص استان قم طی ایام اربعین در سطح شهر قم اظهار کرد: نخستین موکب مربوط به حرم مطهر امامزاده سید علی(ع) بود که در بلوار پیامبر اعظم(ص) و در عمود شماره 10 برپا شده بود.
او افزود: موکب یاد شده به مدت چهار شبانهروز فعالیت داشت و در مجموع 28 هزار پرس غذای گرم را بین زائران توزیع کرد، همچنین 85 هزار میان وعده نیز شامل شربت، چای و آش در همین مدت و توسط این موکب تهیه و بین مجاورین و زائرین توزیع شد.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان قم با اشاره به برپایی موکب امامزاده علی بن جعفر(ع) در مسیر جمکران به حرم مطهر و در مجاورت آستان مقدس امامزاده احمد بن قاسم(ع) خاطرنشان کرد: این موکب نیز چهار شبانهروز فعالیت داشت و توانست در این مدت و طی سه وعده، 21 هزار پرس غذای گرم و 190 هزار میان وعده شامل کیک، هندوانه، شربت و چای بین زائران توزیع کند.
او ادامه داد: موکب بعدی، مربوط به بقعه امامزاده جعفر(ع) روستای زواریان است که از پنج روز قبل از اربعین برپا شد و فعالیت آن تا پنج روز بعد از اربعین ادامه داشت.
صمدانی گفت: تهیه و توزیع 47 هزار و 500 پرس غذای گرم در سه وعده و 50 هزار میان وعده شامل شربت، چای و هندوانه از جمله اقدامات این موکب است همچنین 7500 نفر طی این مدت به صورت موقت و شبانه در جوار این بقعه اسکان یافتند.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان قم افزود: آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) نیز در همین مدت (10 شبانه روز) موکبی را برپا کرده بود که فعالیتهای آن شامل طبخ و توزیع 25 هزار پرس غذا و اسکان دو هزار نفر به صورت موقت و شبانه است.
او تصریح کرد: موکب امامزاده شاه جمال(ع) نیز موکب خود را از هفتم ماه صفر برپا و طی این مدت 90 هزار پرس غذای گرم و 100 هزار میان وعده را بین زائران توزیع کرد ضمن اینکه 20 هزار نفر هم از خدمات اسکان موقت و شبانه این موکب بهرهمند شدند.
صمدانی افزود: این موکب بخشهای مختلفی داشت که شامل چایخانه، کافه گفتوگو، پرسش و پاسخ و مشاوره، کودک و نوجوان، درمانگاه، داروخانه و نانوایی بود.