او بالاخره پس از گذراندن مدتی طولانی از عمر کاری خود در سپاه ، تصمیم گرفت برای حضور در خانه ملت بعنوان نماینده مردم قم پا به عرصه انتخابات بگذارد. او اولین تلاشش برای حضور در پارلمان سال ۱۳۹۱ با شکست در انتخابات همراه شد، اما در سال ۱۳۹۵ همراه با علی لاریجانی وارد مجلس شد و تا مجلس فعلی (دوازدهم) هم بعنوان نماینده مردم قم درآن حضور دارد.
وی در سالهایی که در مجلس بوده است حواشی زیادی را برای خود ایجاد کرده است؛ از جمله آتش زدن برجام در صحن علنی مجلس، اظهارات عجیبی در رابطه با پوشکهای تولید خارج که آنها را باعث عقیم شدن کودکان میدانست و همچنین غیر شرعی دانستن سن بازنشسگی و اعلام کردن کوچه خیابانهای قم بعنوان جبهه مبارزه با آمریکا که میتوان به آنها اشاره کرد.
او در سال ۱۳۹۹ به اسم کاندید جبهه انقلاب در قم رای آورد و وارد مجلس شد و پس از آن در مجلس یازدهم بعنوان نائب رئیس دوم مجلس شانه به شانه محمد باقر قالیباف در مجلس به کار خود ادامه داد. اما در انتخابات مجلس دوازدهم کاملا رنگ عوض کرد و بصورت کامل از محمد باقر قالیباف جدا شد. او حتی به صورت کنایهای به محمد باقر قالیباف حمله کرده بود و او و خانواده اش را مورد اتهام قرار داد و اظهار داشت که مجلس رئیس محور شده است و قدرت نمایندگان سلب شده است.
در ادامه وی خود را در لیست علی اکبر رائفی پور به اسم «صبح ایران» جای داد و همراه با جمعی از نمایندگانی که عضو جبهه پایداری بوده و خود را دشمن پدر خواندههای سیاسی میدانستند وارد مجلس کرد.
او با حمایت پایداری و جریان نوانقلابی، در اولین اقدام بعنوان رقیب قالیباف برای کرسی ریاست مجلس قدم برداشت، اما با اختلاف از او شکست خورد و همین امر باعث شد فیتیله روحیه انتقادی او خاموش شود.
تا جایی که او حتی حاضر شد برخلاف دیگر هم لیستیهای خود که به لطف تخریبها و جمعیت فعال در ایتا وارد مجلس شدند، بعنوان نماینده موافق وزیر پیشنهادی ارتباطات دولتی که با شعار احیای برجامی که خود او را آتیش زده بود، رای آورده است پشت تریبون حاضر شود و از او حمایت کند!
آیا ذوالنور هم متوجه شده است ستاره اقبال نوانقلابی های خالص ساز رو به افول است و مواضع جدیدش در این راستا است؟ پاسخ این سئوال در آینده کوتاه مدت و عملکرد این نماینده پرسروصدا و شاخص مشخص خواهد شد.