حمیدرضا فلاح چهارشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی اهواز بیان کرد: یکی از مهم ترین مولفههایی که میتواند در بهبود محیط کسب و کار موثر باشد شناسایی نقاط ضعف موجود در مسیر کار فعالان اقتصادی است.
۲ هزار و یکصد واحد تولیدی در خوزستان فعال هستند.
وی با ابراز گلهمندی از حضور کم هیاتهای تجاری در استان گفت: از اتاقهای بازرگانی استان انتظار میرود برای حضور و دعوت هیاتهای تجاری و سرمایه گذاری در استان موثرتر عمل کنند.
بهبود محیط کسب و کار، یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی
رییس اتاق بازرگانی اهواز در ادامه این نشست با اشاره به همکاری ضعیف بخش خصوصی در اجرای طرح پایش محیطهای کسب و کار بیان کرد: پایش وضعیت محیط کسب و کار و بهبود شرایط محیط کار از اولویتهای مهم دولت در شرایط کنونی اقتصاد و اشتغال است.
مشارکت بخش خصوصی خوزستان در اجرای طرح پایش و بهبود فضای کسب و کار بسیار کمتر از میانگین کشور است.
محمد جواد امانی بهبود محیط کسب و کار را یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: بهبود فضای کسب و کار مستلزم یک برنامه ریزی و نیازمند پایش و سنجش است.
وی گفت: با وجود حجم بالای نمونه فضای کسب وکار در استان مشارکت و پاسخگویی فعالان اقتصادی در ارزیابی ها بسیار کم است.
امانی ادامه داد: صنایع بدون عضویت در اتاق بازرگانی باید بتوانند برای ارائه گزارش وضعیت محیط کسب و کار صنعت استان ورود کنند.
از سال ۹۱ اجرای طرح بهبود فضای کسب و کار در مجلس شورای تصویب شد و در ماده چهار این قانون اتاقهای بازرگانی مکلف به تهیه گزارش از وضعیت محیطهای کسب و کارها شدند.
هدف از اجرای این طرح شناخت محیط کسب و کار در کشور است و از سال ۹۵ اتاقهای بازرگانی به طور رسمی برای اجرای این طرح گام برداشتند.