به گزارش «تابناک البرز» دکتر" علیرضا رفیعی پور" اظهار کرد: در اجرای این طرح نیز انتقال فرآورده های خام دامی مانندگوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ مورد مصرف موکب های اربعین حسینی به شهرهای مرزی و غربی کشور مورد پایش قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: دامپزشکی استان البرز برای اطمینان از سلامت و بهداشت نذورات، اقدام به تشکیل تیم های سیار کرده در سراسر استان کرده است؛ این تیم ها وظیفه دارند تا نظارتهای شرعی و بهداشتی را در تمام مراحل ذبح قربانی و توزیع فرآوردههای دامی را به دقت انجام دهند.
رفیعی پور افزود: ناظران بهداشتی دامپزشکی استان البرز نیز در موکب های اربعین حسینی استقرار یافته اند.
وی با اشاره به اینکه دام هایی که کشتار می شوند باید تحت نظارت اکیپ های دامپزشکی قرار بگیرند، ادامه داد: خریداری دام نیز باید از مکان های مجاز تحت نظارت دامپزشکی استان انجام شود.