به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سعید صمدی زرینی با اشاره به با فعالیت 202 واحد مرغداری مجاز در شهرستان نکا، گفت: از ابتدای امسال تاکنون 6 میلیون و 235 هزار و 189 قطعه جوجه ریزی در سالن های مرغداری این شهرستان انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی نکا با بیان اینکه عواملی مانند قیمت جوجه یک روزه، نرخ نهاده و دستمزد کارگر، نسبت بین عرضه و تقاضا و حمل و نقل بر قیمت مرغ تاثیر گذار است، تصریح کرد: آنچه که در خصوص بازار مصرف مرغ حائز اهمیت است نظارت بر تولید و توزیع و تامین نهاده های مرغ مورد نیاز مرغداران است.
این مسئول خاطرنشان کرد: پایه و رکن اصلی جهش تولید، مردم هستند و باید بستر لازم برای حضور و مشارکت مردم در میدان اقتصاد و عرصه تولید فراهم و از ظرفیت و توانمندی آنان استفاده شود.
وی تصریح کرد: ارتقای ساختار بهداشتی مرغداری ها و استفاده از تکنولوژی مدرن در کنار رعایت مقررات بهداشتی و قرنطینه ای می تواند ضمن افزایش بهره وری و کاهش بیماری ها ارتقای امنیت غذایی را به دنبال داشته باشد.