مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: شهروندان گوشت مرغ را فقط در بسته بندیهای بهداشتی خریداری کنند.
اصغر برائینژاد، اظهارکرد: با توجه به این که در فصل زمستان قرار داریم احتمال شیوع بیماری آنفلوانزای مرغی در بین طیور مرغداریها افزایش مییابد.
به گزارش ایسنا وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل اداره کل دامپزشکی استان برای جلوگیری از این بیماری اقدامات نظارتی خود بر مرغداریها را افزایش داده است.
برائینژاد افزود: تزریق واکسن آنفلوانزای مرغی، نمونه گیری از طیور مرغداریها و معدوم سازی مرغهای مشکوک به این بیمار تنها بخشی از اقدامات پیشگیرانه دامپزشکی برای مقابله با این بیماری است.
وی ادامه داد: طبق آمار تا آخر آذرماه، 99میلیون دز انواع واکسن طیور به مرغهای مرغداریهای استان تزریق شده است.
برائی نژاد ابراز کرد: البرزیها روزانه 210 گوشت مرغ مصرف میکنند که بخشی از آن در داخل استان تولید و بخشی هم از سایر استانها دریافت میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز یادآور شد: مردم در زمان خرید گوشت مرغ حتما باید به نکات بهداشتی توجه کنند و به هیچ وجه گوشتی که به سلامت آن مشکوک هستند، خریداری نکنند.
این مسئول در پایان گفت: شهروندان در زمان خرید گوشت مرغ توجه به تاریخ تولید و انقضا و قرار گرفتن گوشت در بسته بندی بهداشتی را فراموش نکنند.