محسن مقدمیبا اشاره به اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفندماه اظهار داشت: این طرح تا پایان تعطیلات اجرا میشود و بیش از 30 تیم نظارتی در این طرح شرکت دارند و علاوه بر آن یک تیم نظارتی استانی نیز بر این 30 تیم نظارت دارند.
وی با بیان اینکه تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این طرح مورد نظارت قرار میگیرند، گفت: در طول مدت اجرای برنامه، همه روزه از ساعت هشت صبح تا هشت شب تیمهای نظارتی در تمام مراکز بهداشت شهرستانها از مراکز عمومی و مراکز عرضهکننده مواد غذایی بازدید میکنند.
مقدمی افزود: نظارت و تشدید بازرسی از کلیه اماکن عمومی تحت پوشش با در نظر گرفتن اولویت اماکن حساس از قبیل سرویسهای بهداشتی عمومی داخل شهری و بین راهی، مهمانسراها، هتل، مسافرخانه، زائرسرا و اقامتگاهها و غیره است.
معاون بهداشتی علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: بازرسی در اماکن عرضهکننده مواد غذایی با تأکید بر رعایت بهداشت فردی، ابزار کار، بهداشت و ایمنی موادغذایی، استفاده از نمک خوراکی مجاز و جلوگیری از مصرف سنگ نمک در طبخ غذا و نظافت عمومی محل است.
وی تصریح کرد: ساماندهی و جلوگیری از فعالیت دستفروشان موادغذایی حساس چون آبمیوه، بستنی، فرآوردههای لبنی، کباب، جگر، لواشک و ترشک غیربهداشتی، ساندویچ و غیره با هماهنگیهای بین بخشی با سازمانهای مربوط انجام میشود.
مقدمی با بیان اینکه بخش بزرگی از کار نظارت با مشارکت مردم امکانپذیر است، بیان کرد: مردم میتوانند با اعلام گزارش از تخلفات در این طرح شرکت کرده و در امر نظارت مشارکت داشته باشند.
معاون بهداشتی علوم پزشکی شیراز اظهار داشت: مردم در صورت مشاهده تخلف میتوانند از طریق شماره 1490 تخلفات یا شکایات خود را مطرح کنند.